Region

Svet

Lepa Brena: Spektakl u Subotici pred prepunom Halom sportova! (VIDEO)

 Lepa Brena napravila je veliki spektakl u Subotici pred prepunom Halom sportova, a svi su pevali uglas njene hitove.

Lepa Brena: Spektakl u Subotici pred prepunom Halom sportova! (VIDEO) Screenshoot



Početak Brenine svetske turneje u duhu pesme „Zar je važno da l se peva ili pjeva“ u Subotici je dobio pravi značaj, jer je to grad u kome živi 28 nacija, a u prepunoj Hali sportova najveća zvezda Balkana Lepa Brena predstavila je i hitove sa svog najnovijeg albuma. Brena je pozdravila Subotičane rečima:

"Večeras je veče ljubavi, i ispunićemo ovo zajednički provedeno vreme mojim velikim hitovima, kojima najavljujem i početak svoje turneje".

Publika je pevala sa Brenom njene velike hitove: "Čik pogodi", "Ti si moj greh", "Mače moje", "Robinja", "Recite mu da ga volim" i mnoge, mnoge druge. Koncertom u Subotici, Lepa Brena je započela seriju koncerata koje će održati u inostranstvu, a izjavila je da je za nju, podjednako drag svaki grad bivše Juge, jer sva ta mesta čine ljudi, a njihova podrška je uvek i svima potrebna.

O pesmi ”Zar je važno da l se pjeva ili peva”, kaže da je nastala kao refleksija mnogih događanja na Balkanu, a pečat i dušu toj pesmi koja će se dugo pevati dali su i njen tekstopisac Dragan Brajević Braja.

Ispred velike hale bila su i dva autobusa posetilaca iz inostranstva, a osim Subotičana zvezdu Balkana su pozdravili i fanovi iz čitave Vojvodine.  U velikoj sportskoj dvorani Subotice, Lepu Brenu su dočekale sve generacije od najmlađih do najstarijih fanova, kojima je ona priredila veličanstven spektakl. Pogledajte i sami deo atmosfere iz prepune hale.


Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>