Region

Svet

Sanja Ilić i Balkanika sa pesmom Nova deca, predstavljaće nas na Evroviziji! (VIDEO)

Publika i stručni žiri jednoglasno su se složili! Sanja Ilić i Balkanika sa pesmom "Nova deca", predstavljaće nas na Evroviziji!

Sanja Ilić i Balkanika sa pesmom Nova deca, predstavljaće nas na Evroviziji! (VIDEO) Screenshoot Youtube



Srbija je sinoć izabrala svog predstavnika za pesmu "Evrovizije" u Lisabonu. Boje naše zemlje će braniti Sanja Ilić i "Balkanika" sa pesmom "Nova deca". Njihova pesma je takođe, na jutjubu bila najslušanija predhodnih dana. 

Na "Beoviziji" smo mogli čuti 17 izvođača: "Sevdah bejbi", Rambo Amadeus i Beti Đorđević, Maja Nikolić, Srđan Marijanović, Ivan Kurtić, Sanja Ilić i "Balkanika", "Koktel bend", Boris Režak, Lana i Aldo, Dušan Svilar, Igor Lazarević, Saška Janković, "Lord", Danijel Pavlović, "Bass", "Osmi vazduh i drugari" i Biber i DJ Niko Bravo.

Snimak proglašenja pobede Marije Šerifović sa pesmom "Molitva" u Finskoj, pušten je u uvodnom delu. Hor je otpevao pobedničku numeru, što je publika pozdravila gromoglasnim aplauzom. Takmičenje je otvorila grupa "Sevdah bejbi" sa numerom "Hajde da igramo sada". Sanja Ilić i "Balkanika" svoju pesmu su predstavili peti po redu, njihova numera nosi naziv "Nova deca".

U revijalnom delu je prva pevala Jelena Tomašević, koja je pesmom "Oro" posebno pogodila Branka Veselinovića jer je rođen na Vidovdan, a taj praznik se pominje u pesmi, zatim Marko Kon, Milan Stanković, "Moje tri", Tijana Bigićević, Sergej Ćetković...

Sanja Ilić je sa svojom grupom izašao na scenu nakon što su proglašeni za pobednika i rekao: "Čestitam "Beoviziji". Ova scena je izgledala savršeno i mi smo se osećali kao u Lisabonu".

U video snimku ispod teksta, ako ste propustili, možete pogledati kako je izgledao njihov nastup na "Beoviziji"

 

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>