Zadruga

Parovi

Zadruga: Kija tvrdi kako se stidi porodice Džehverović! (VIDEO)

Gordana i Teodora Džehverović tužile su Kiju za uvredu časti, jer je izjavila kako se stidi porodice Džehverović. Sudija na ovom slučaju bio je Slobodan Radanović, Kijin suprug.

Zadruga: Kija tvrdi kako se stidi porodice Džehverović! (VIDEO) Screenshoot Youtube



Pošto je rešen slučaj između Filipa Đukića, Kije Kockar i Marije Ane Smiljanić, došlo je vreme za drugo suđenje. Pre suđenja, Miljana Kulić izvinjavala se Milanu Miloševiću što se zbog nervoze posvađala sa njim. Kija je objasnila kako je došlo do toga da iznese takvo mišljenje: "To je bilo danas. Sedeli smo Đeks, Ana, Filip i ja. Kada ste ušli u kupatilo, ja sam rekla: "Mene je blam" i onda smo komentarisali Teodorine pesme. Pirana, Hijena i kao keva. Bila je komparacija zbog tih pesama. Pa smo rekli: "Jao blam, dođe ti majka u rijaliti i iskanalit te pred svima". Meni kada je moja majka onda došla, ja sam joj rekla da bude dobra i da ne napadne Slobodana". Gordana joj je odgovorila da je ta hijena i pirana ona, iza scene jer uvek stoji iza svoje ćerke i dodala da joj je mnogo čudno što Kijina majka ne zna ništa o životu svog deteta. Zatim se u priču umešala i Saška Karan i stala na stranu Gordane, posle čega se Kija ponovo obratila Teodorinoj majci jer joj se ni malo nije svidelo što pominje njenu majku: "Evo pošto ste sada upleli moju majku koja nije tu, ja moram da kažem da moji roditelji i njegovi (Slobodanovi) roditelji nisu bili upleteni u to šta se dešava u našem braku. Meni je to debilno. Meni je 29 godina. Ja sam bliska sa mamom. Moja mama zna neke stvari koje mnogi ne bi rekli svoji roditeljima".

Kija je u toku ovog suđenja spomenula i svog oca, koji je teško bolestan i za koga je rekla da bi volela da budu u boljim odnosima. Kako je izgledalo čitavo suđenje između Gordane Džehverović i Kije Kockar, možete pogledati u video prilogu koji se nalazi u nastavku teksta. 


Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>