Zadruga

Parovi

Zadruga: Janjuš Ani, kad uđeš ostavićes bubicu na vratima! (VIDEO)

Ukućani rijalitija "Zadruga" su imali prilike da pogledaju jedan zanimljivi video snimak. Janjuš je rekao Ani: "Kad uđeš ostavićes bubicu na vratima!"

Zadruga: Janjuš Ani, kad uđeš ostavićes bubicu na vratima! (VIDEO) Screenshoot Youtube



Ukućani su imali priliku da pogledaju snimak na kome su Ana Korać i Marko Janjušević Janjuš šaputali jedno-drugom razne stvari, za vreme pitanja gledalaca. Janjuš se pravdao: "Što se tiče ovoga, mi smo uvek tako i sa Milanom pričali! Od kada smo ovde, zna on kako pričamo i šta pričamo. To što ja njoj kažem: "Kako bih te sad!", to sam i sto puta rekao pred Milanom". Ana je dodala da će se uvek sprdati na taj način i da zato i sede jedan pored drugog. 

Novinar Milan Milošević želeo je da iznese svoj stav u vezi ove situacije. Izjavio je kako se Janjuš i Ana stalno šale na ovaj način i da u njihovom odnosu nije video ništa više od prijateljstva. Misli da Janjušu nedostaje supruga, a jedino što može da uradi ovde, je da se sprda i dodaje da nikada nije video da se njih dvoje ljube. Smatra da je Ana jedna velika maza, koja se mazi sa svim muškarcima.

Umešala se i Miljana Kulić: "To je ono što sam ja primetila da postoje emocije! Prijatelj i prijateljica se ne odnose tako jedno prema drugom. Janjuš se zaljubio! Svađa se sa njom kao da su dugo u vezi! Ako mu žena nedostaje, to nije opravdanje! Znači, on vidi svoju ženu u Ani." Tema  se nastavila i nakon odgledano drugog video priloga, posle čega je došlo do još veće svađe, a kako je sve izgledalo možete pogledati u video snimcima koji slede.

 

 

 

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>