Svet

Region

Pet novih horor filmova koje ne treba propustiti! (VIDEO)

U 2017-oj godini snimljen je čitav niz horor filmova. Ovo su pet jezivih priča koje ne treba propustiti!

Pet novih horor filmova koje ne treba propustiti! (VIDEO) Svet Plus




Horor filmovi, su filmovi koji bi trebalo da izazovu strah, strepnju i užas kod gledaoca. Tematika horor filmova uglavnom je vezana za smrt i mistične događaje. U skoro svakom horor filmu glavni lik je negativac. Raniji horor filmovi su uglavnom bili zasnovani na gotskoj literaturi sa čudovištima, kao što su vampiri, vukodlaci i  fantomi. Bili su uglavnom niskobudžetni, sa eksplicitnim scenama nasilja. Posle Drugog svetskog rata jasno se izdvajaju podžanrovi horora i nastaju prvi kvalitetni filmovi ovog tipa.Preporuka za sve ljubitelje ovog žanra sledi, pa uživajte!


- "Christmas Blood"

Deda Mraz je ove zime uzeo sekiru u ruke! Norveški film o serijskom ubici koji svaki Božić ubija ljude, i tako više od decenije. Mogu li detektivi Rasch i Hansen rešiti slučaj pre nego što bude prekasno? 


- "The Nanny"

Mračna fantazijska priča o dadilji koja se brine o mladoj djevojčici Noa i njenom mlađem bratu Michaelu. Noa počinje da sumnja da bi njena dadilja, mogla biti zla faerija iz tamnog podzemlja.


- "Intensive Care"

Tri sitna kriminalca pokušavaju da opljačkaju kuću žene koja je na samrti. Njen medicinska sestru veća je prepreka nego što se činilo.


- "Hjemsøkt"

Kada Catherinin otac umre, ona odlazi na napušteno porodično imanje kako bi olakšala prodaju istoga. Ona želi da to obavi što pre i ne želi mnogo da kopa po misterioznoj prošlosti porodice. Ipak, kuća ostavi jak utisak na nju, ali zbog čega se ona tako malo toga seća? Lokalno stanovništvo govori o misterioznim nestancima kao i o mogućim ubistvima. Suočena sa prošlošću stare rane se otvaraju, i Catherine postaje upletena u ono od čega je bila zaštićena, ali može li odabrati da zaboravi to?


-"House by the Lake"

Mladi bračni par koji pokušava da popravi svoj brak zapada u nove probleme kada njihova ćerka počne da govori o imaginarnom prijatelju, koji možda, ali samo možda, i nije stvaran...

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>