Zadruga

Parovi

Zadruga: Divna poželela odnose sa ovim zadrugarom i pozvala ga da joj se pridruži!

Divna Milovanović, učesnica rijalitija Zadruga, poželela je odnose sa jednim zadrugarom i pozvala ga da joj se pridruži!

Zadruga: Divna poželela odnose sa ovim zadrugarom i pozvala ga da joj se pridruži! Screenshot Youtube



Nakon emisije DNK Divna i Marko, mladi supružnici, koji su se venčali u Zadruzi postali su veoma popularni.

Prilikom samog ulaska u rijaliti Zadruga ovo dvoje mladih ljudi osvojili su simpatije i publiku, svojom iskrenošću i prirodnošću. Kako je Marko nedavno diskvalifikovan, Divna Milovanović je ostala bez supruga u ovom šou programu.
Da li Divni nedostaje muž ili se iskreno zaljubila ostaje da se vidi?!

Naime, Zadrugari su juče odgovarali iskreno na pitanja koja su jedni drugima postavljali. Tako je Saša Rudar, otvoreno pitao Divnu da li bi imala odnose sa Banetom Čolakom da nema kamera. Divna je svojim iskrenim odgovorom ostavila sve bez teksta.

"Da, naravno, da nema kamera bila bih sa Banetom, on je ovde najlepši i privlači me." izjavila je Divna i šokirala sve zadrugare 

Na komentare da nije lepo to što bi uradila, Divna se branila rečima da ne zna šta njen suprug radi kod kuće. Ipak ona je nastavila u istom pravcu te je kroz osmeh upitala Baneta da li bi joj pomogao u kupatilu oko pranja veša.

Iako su pojedini ukućani osudili ovakvo ponašanje, Miki je podržao Divnu i rekao da ne treba kriti ljubav. Divna se samo osmehivala, dok je Bane poručio Marku da ništa neće imati sa Divnom.

Viber

Autor: M.G.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>