Region

Svet

Region

Senke nad Balkanom: Razotkrivanje tajnog društva Tule! (VIDEO)

U novoj epizodi serije "Senke nad Balkanom" nastavlja se razotkrivanje tajnog društva "Tule". Tanasijević sumnja da Avram nije radio sam.

Senke nad Balkanom: Razotkrivanje tajnog društva Tule! (VIDEO) Promo
U nedelju 03. decembra, u terminu od 20 časova na programu RTS 1, na redu je premijera  sedme epizode igrane TV serije "Senke nad Balkanom".

Tane i Stanko, na uviđaju Avramovog samoubistva, ispituju žandara Živojina ko je mogao da Avramu doturi žilet. Živojin dobija naređenje da skupi žandare.
General Vrangel se pakuje. Shvatio je da je koplje zauvek izgubljeno. Ostavlja Fjodoru u amanet da koplje i dalje traži, ali i da vodi računa o svom narodu u Beogradu. Sprema se da ode u tišini u Brisel i vodi sa sobom Sašu Sorokina.
Tane i Stanko sede u Čuburčetu kod Prša, doručkuju. Tane teši Stanka što mu se osumnjičeni Avram ubio. U kafani ih nađe ljutiti načelnik Dimitrijević. On podseća Taneta da ga je pukovnik Đolović lično tražio u Glavnjači. Zabranjuje Stanku da ispituje žandare oko Avramovog samoubistva.
Jovana i Trnavac stižu u Jatagan malu i kod Niškog nalaze gazda Kira. Jovana se sukobi sa Kirom i optuži ga da ništa ne radi na Damjanovom oslobađanju. Kiro je uverava da je oslobađanje već počelo...

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>