Zadruga

Parovi

ZADRUGA: Najintrigantniji rijaliti par u utorak sa tajnim zadatkom gostuje u Ami Dži šou! VIDEO

Rijaliti "Zadruga" pripremila je do sada neviđeno iznenađenje. Nakon svađa između Mace Diskrecije i Bore Santane, koje su trajale danima, njih dvoje pred zoru su rešili sve probleme i odlučili da nastave dalje. U svemu tome pomogli su im Drvo mudrosti i Miki Đuričić.

ZADRUGA: Najintrigantniji rijaliti par u utorak sa tajnim zadatkom gostuje u Ami Dži šou! VIDEO Foto: PromoU rijalitiju "Zadruga" u toku noći nastalo je opšte ludilo i veselje. Maca Diskrecija i Bora Santana prošli su mnogo toga, reklo bi se od ljubavi do mržnje. Kako su proteklu nedelju prošli u najžustrijim svađama i prepirkama do sada, pred zoru su uspeli da reše sve, a u tome im je mnogo pomogao Miki Đuričić i Drvo mudrosti. Pčelar je imao plan kako bi njih dvoje od svoje ljubavi mogli da naprave biznis kada izađu iz "Zadruge", dok je Drvo mudrosti došlo na bolju ideju, jer nema potrebe čekati kraj najgledanijeg rijaliti programa i dalo im tajni zadatak.

- Jako me zanima tačka o kojoj pričate stalno. Drvo je zamislilo da to bude tajni zadatak. Utorak je u pitanju. Ja ću svirati matricu, a performans će biti kod Ognjena u Ami Dži šou! - reklo je Drvo mudrosti.

Nastalo je opšte radovanje, a Miki je tražio da im on bude menadžer. Drvo je dodalo da u utorak sve mora da "gori". Maca, Santana i Đuričić odmah su iz Rajskog vrta otišli u sobu za rehabilitaciju gde su pravili svoje planove. Kako je sve izgledalo možete pogledati u video-klipu koji se nalazi u nastavku teksta.

Viber

Autor: K.Ž.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>