Region

Svet

Region

Hari Poter od danas u bioskopima

To je prvi deo ekranizacije sedme knjige britanske autorke Džoan Rouling o dečaku čarobnjaku Hariju Poteru. Američki producent "Vorner" odlučio je da od te završne knjige serijala napravi dva filma. Premijera drugog dela, koji će biti urađen u 3D tehnologiji, najavljena je za leto iduće godine.

Hari Poter od danas u bioskopima



Glavne uloge - Harija i njegove prijatelje - Rona i Hermionu i dalje igraju Danijel Redklif, Rupet Grint i Ema Votson. U glumačkom ansamblu su Ralf Fajns, Rupert Grint, Bil Najhi, Tom Felton i drugi, a pojavljuje se i Rade Šerbedžija. Scenario je napisao Stiven Klovs, reditelj je Dejvid Jejts, a i ovaj nastavak čarobnjačkih avantura prate izvanredni vizuelni efekti.

U tom delu Hari i drugari započinju opasnu misiju - da otkriju i unište tajnu Voldemorove besmrtnosti i destrukcije - 'Horkrukses'. Prepušteni sami sebi, bez pomoći profesora i zaštite Dambldora, oni će morati da se usredsrede jedni na druge više nego ikada, ali se među njima javlja 'Mračna Sila', koja preti da ih razdvoji.

Srpski distribiter filma "Tak" je najavio i specijalnu projekcija filma "Hari Poter i relikvije Smrti" 21. novembra u 17.00 sati u Sava centru. Na projekciji će se pojaviti i poznati srpski teniser Viktor Troicki. Poznati srpski teniser, takmičiće se na štandu "Erste Banke Nintendo Wii tenis".

Od 15.00 do 16.30 sati u holu Sava centra, Troicki će odigrati nekoliko gemova sa svakim učesnikom koji "prođe kvalifikacije". Takmičenje će se odvijati pet minuta po igri, a pobednik je onaj ko ima bolji skor u gemovima, navedeno je u saopštenju distributera.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>