Zadruga

Parovi

ZADRUGA: Pevač im doneo poklon, a Anđelo i Teodora umalo zbog toga raskinuli! VIDEO

Sinoć je u rijalitiju "Zadruga" za učesnike bila organizovana žurka na kojoj je pevao Aca Živanović. On je nakon što se zbližio sa Teodorom Džehverović, poslao njoj i Anđelu preko Mikija poklon, koji je uneo nemir u rijaliti par, zbog čega je čak Anđelo pomišljao da napusti "Zadrugu".

ZADRUGA: Pevač im doneo poklon, a Anđelo i Teodora umalo zbog toga raskinuli! VIDEO Foto: Screenshot Youtube



Pevač Aca Živanović sinoć je u rijalitiju "Zadruga" zabavljao učesnike koji su se odlično provodili, kao i svake srede. Tokom noći sa njim je razgovarala i zbližila se Teodora, što su mnogi i primetili, pa su krenuli da komentarišu dešavanje koje bi moglo da zasmeta Anđelu. Posebno je ulje na vatru dodavala Saška Karan svojim komentarima, pa se nesrećni Anđelo prilično uznemirio, što je i podelio sa Lunom: 

- Ja ne mogu sa njom više. Ne mogu da je gledam, a da nisam sa njom. Ona i ja ne možemo dalje i to je to. Ja kada sam sa njom, ja drugu devojku ne mogu u oči da pogledam. Mnogo me nerviraju sitnice - iskren je bio Anđelo.

- Mene bi Sloba zakopao! - kratko je rekla Luna.

Anđelo i Teodora su nakon toga razgovarali, a pevačica se pravdala da ništa nije imala sa Acom. Tokom razgovora, Anđelo je prvi put pustio suzu pred kamerama, jer očigledno nije zadovoljan kako se odvijaju stvari između njega i njegove drage. 

Vrhunac je bio kada je njima dvoma prišao Miki sa neobičnom porukom i poklonom: 

- Imam iznenađenje za vas. Uživajte u ostatku večeri. Pozdravio vas Aca puno i rekao da uživate u ostatku večeri i meni je dao 1000 dinara za kocku - presrećan je bio Miki.

Rijaliti par bio je šokiran ovim potezom, zbog čega je čak Anđelo poželeo da izađe. Nizom razgovora koje su vodili celu noć, ipak su nekako uspeli da izglade odnos.


Viber

Autor: K.Ž.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>