Zadruga

Parovi

ZADRUGA: Novinar je razotkrio, Luna Đogani trudna? VIDEO

Rijaliti "Zadruga" ne prestaje da šokira gledaoce. Luna Đogani, koja je u vezi sa Slobom Radanovićem, jutros je zaprepastila svoje cimere neobičnim komentarima. Blogerka kao da je zaboravila da se nalazi u rijalitiju i da se baš sve što izgovori, čuje u programu. 

ZADRUGA: Novinar je razotkrio, Luna Đogani trudna? VIDEO Foto: Screenshot Youtube



Luna Đogani sinoć je umalo doživela nervni slom, kada je Sloba ostao bez hrane jer je bio kažnjen zato što je krao u prodavnici. Ona je u naletu besa koji je imala spominjala i kako se nalazi u PMS-u, zbog čega je posebno nervozna, i da joj već duže vreme kasni. Nju su Zadrugari gledali čudno zbog preteranog izliva emocija. Nedavno je i novinar Milan Milošević, kada je dobio zadatak da javno istračari sve svoje cimere, rekao kako zna da Luna i Sloba prave bebu i da je to njihov plan da ostanu što duže u rijalitiju "Zadruga". Nakon svih ovih naznaka, priča je kulminirala kada se Luna danas poverila svojim prijateljima: 

- Znači grudi su mi kao da imam mleko, ali bukvalno! Treba da dobijem, kasni mi već 10 dana! - rekla je Luna u poverenju Teodori i Anđelu, ali je zaboravila na bubicu, tako da se sve čulo.

Pogledajte kako je to izgledalo u videu ispod: 


Viber

Autor: K.Ž.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>