Region

Svet

Farma: Produkcija premestila pijacu zbog Vendi

Produkcija Farme je odlučila kao preventivnu meru da pijacu na kojoj su gazda i sluge pazarili nedeljne potrepštine premesti na drugo mesto, u obližnju šumicu gde je nekad bila stara barajevska tržnica, sve da bi sprečili eventualan „linč“ Vesne Vukelić Vendi.

Farma: Produkcija premestila pijacu zbog Vendi



Naime, prsata folkerka zbog svog oštrog jezika i obračuna sa Zoranom nije baš omiljena kod ovdašnjih poljoprivrednika, pa su za svaki slučaj, da bi smirili strasti, prebacili tezge sa sponzorima. I novinarskim ekipama je, za razliku od prethodnih puta, bilo onemogućeno da prisustvuju ovom događaju.

Vendi je posle sukoba sa Zoranom sinoć napravila novi incident i zamalo dobila batine od mortus pijane Zlate koju je mnogo pogodilo to što je ova rekla da će pevati Peji na sahrani. Razgoropađena Zlata je urlala na Vendi da će da je bije, dok je Peja pokušavao da smiri situaciju, noseći je do spavaće sobe. Međutim, folk pevačica se nije dala pre toga je povukla za majicu uplašenu Vendi koja se kasnije u štali dok joj je Ekrem spremao krevet rasplakala!

Ipak, produkcija za sada ne namerava da kazni Zlatu, jer iako je nije udarila, ipak je povukla Vendi za rukav.

"Produkcija je konstantno u toku sa dešavanjima na Farmi, i reagovaće kada i ako se za to bude ukazala potreba" – rekao je Stevan Lazarević, PR Farme.

izvor: Scandal

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>