Region

Svet

Karleuša brutalno odgovorila na Luninu izjavu da se ne druži sa Anastasijom zbog nje! VIDEO

Luna Đogani je nedavno u rijalitiju "Zadruga" kroz razgovor sa učesnicima otkrila da je Jelena Karleuša razlog zbog koga je prekinula dugogodišnje prijateljstvo sa Anastasijom Ražnatović. Popularna pevačica se tim povodom vrlo brzo oglasila na društvenim mrežama, sa nimalo lepim komentarom. 

Karleuša brutalno odgovorila na Luninu izjavu da se ne druži sa Anastasijom zbog nje! VIDEO Foto: Screenshot Youtube



Luna Đogani i Anastasija Ražnatović bile su nerazdvojne drugarice čak trinaest godina, a onda je to prijateljstvo iznenada puklo. Luna je učesnicima "Zadruge" htela da ispriča kako se sve to dogodilo, pa je tada otkrila neke detalje koji do sada nisu bili poznati, uključujući i to da je u njihov prekid komunikacije "umešana" i Jelena Karleuša

- Zamerila mi je što sam otišla na Karleušin nastup. Ja nisam ni znala da žena tada peva, pozvana sam na rođendan. Ja sam možda pogrešila što sam kačila snimke, i nju je to povredilo, to mi je zamerila, i od tad apsolutno nikakav kontakt nismo imale - ispričala je Luna svojim cimerima u "Zadruzi".

Nedugo nakon toga, na svom Tviter profilu Jelena Karleuša objavila je izjavu za koju se može reći da se upravo odnosi na događaj koji se malo ranije desio u rijalitiju: 
 

Nanogica je toliko opsednuta mržnjom prema meni da i decu uči da me mrze. Tužno i bolesno.
Moja deca nemaju pojma ko je ona.

— Jelena Karleuša (@karleusastar) October 26, 2017

Pogledajte kako je Luna govorila o prekidu prijateljstva sa Anastasijom: 


Viber

Autor: K.Ž.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>