Style

Ljubav & Sex

Dnevni horoskop za 26. oktobar 2017. godine!

Saznajte kako su vam zvezde naklonjene i pročitajte vaš dnevni horoskop za 26. oktobar 2017. godine na portalu Svet Plus.

 Dnevni horoskop za 26. oktobar 2017. godine!Ovan 21.3.- 20.4.

U vezi vam je lepo i strastveno. Partner vas obasipa pažnjom. Na pomolu je lepo putovanje. Morate se skoncentrisati na posao ili prepustite drugima da to odrade. Zdravlje dobro.

Bik 21.4.-21.5.

Druženje sa nekim može da preraste u ljubav. Spremite se na uživanje. Posavetujte se sa porodicom u vezi budućih poslovnih poteza. Moguća glavobolja. Malo više spavajte.

Blizanci 22.5.- 21.6.

Partner će vam uputiti kritike zbog oscilacija u vašem raspoloženju. Morate otvoreno razgovarati o tome šta vas muči. Danas nećete pokazati nikakvu zainteresavanost za posao. Zdravlje nestabilno.

Rak 22.6. - 22.7.

Sa partnerom imate sve bolju komunikaciju i svakim danom vam je sve lepše.Na poslu ostavljate dobar utisak. Moguć novčani dobitak. Problemi sa sinusima.

Lav 23.7.- 22.8.

Provešće te jedan lep dan u društvu partnera. U vašoj vezi trenutno nema problema.Izaberite što jednostavniji način da stignete do cilja na poslu. Zdravlje promenjivo.

Devica 23.8. - 22.9.

Ne shvatate voljenu osobu. Njene reči doživljavate kao kritiku a to je dobronamerni savet. Niste raspoloženi za posao. Zdravlje je dobro.

Vaga 23.9. - 22.10.

Valjda možete jednom nedeljno nešto učiniti za partnera. Danas mu posvetite više pažnje. Jedna bespotrebna rasprava na poslu. Prekontrolišite krvni pritisak.

Škorpija 23.10.- 22.11.

Prihvatili ste konačno mišljenje partnera i sad shvatate da je to bio dobar potez. Na poslu vas čeka neprijatno iznenadjenje. Budite spremni. Vaše raspoloženje varira.
Vaša ljubav je malo istrošena. To je samo prolazna faza. Partner zaslužuje više. Prevelike poslovne ambicije nisu uvek realne. Prehlada se mora lečiti.

Jarac 22.12.- 19.1.

 Danas ste veoma privlačni i pozitivni tako da će partner baš uživati uz vas. Na poslu vas čeka jedna ponuda za napredovanje. Razmislite. Nadutost u stomaku.

Vodolija 20.1.- 19.2.

Ljubav vam je zapala u malu dosadnu priču a za to ste podjednako zaslužni. Danas to promenite. Kreću velike poslovne obaveze. Posetite zubara.

Ribe 20.2.- 20.3.

Probudili ste se raspoloženi iako nemate baš neki veliki razlog za to. Danas će te ga naći. Vaše tople reči kod kolega još prolaze. Nešto sa cirkulacijom nije u redu.

Nedeljni, mesečni i godišnji Horoskop takođe možete pročitati na našem sajtu OVDE

Viber

Izvor: Svet Plus/radio12.biz

Povezane vesti:


>