Zadruga

Parovi

ZADRUGA: HAOS! Žarko spakovao stvari! Napušta rijaliti?

Rano jutros u rijalitiju Zadruga, Žarko Stojanović je hteo da napusti luksuznu kuću. On je spakovao stvari i krenuo ka kapiji.

ZADRUGA: HAOS! Žarko spakovao stvari! Napušta rijaliti? Foto: Screenshot YouTube



- Obišao sam ceo svet, bio sam u mnogim rijalitima, u Francuskoj i Tahitiju, ali ni u jednom šou mi nije bilo dosadno. Ovde po čitav dan ne radim ništa i ja ne želim da ovde ostanem 9 meseci i da sebi kažem da nisam radio ništa. Ljudi su mi nezanimljivi i totalno me ne interesuju, čast izuzecima - ustao je Žarko i izdeklamovao pred svima u sitne sate, a na opasku da će preskakati ogradu kao što je njegov brat blizanac Željko uradio bežavši iz Parova, on je odgovorio:

- Neću bežati! Izlazim na vrata - odbrusio je Stojanović i poručio majci da mu pošalje pare ne bi li imao šta da troši dok ne kupi kartu za povratak u Pariz.

- Ja savetujem Žarka da razmisli i prespava i da proba da promeni odluku. Niko mu nije kriv što mu je dosadno, evo neka povede svoju inicijativu, neka nam priča o noćima u Parizu - pokušao je da ga odvrati Lepi Mića, inače njegov najveći protivnik u Zadruzi.

Iz produkcije su odmah poslali pismo i poručili Žarku da je on kao takmičar prezabavan i da se nadaju da će promeniti odluku. U suprotnom, podsetili su ga da je potpisao ugovor, pod istim uslovima kao i ostali, i da će morati da pokrenu sudski postupak protiv njega jer napuštanje kapije košta - 5 miliona dinara. Međutim, Stojanović je bio odlučan! Ostaje nam da vidimo da li će ostvariti te namere.

Viber

Autor: S.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>