Region

Svet

Farma: Bata razvezao jezik posle lažnog izbacivanja (Video)

Lažno izbacivanje koje je Zadruga priredila farmerima u četvrtak kasno uveče nikoga nije ostavilo ravnodušnim. Bata Zdravković, koji je do sada, manje-više, smirivao svoj južnjački temperament, osim u svađi sa Li Menom, odlučio je da pređe crtu i kaže svakom šta misli. Naravno, od onih koji su mu stali na žulj.

Farma: Bata razvezao jezik posle lažnog izbacivanja (Video)



Za Vendi je citirao raniju Pejinu izjavu da "ne može da nosi krst neko ko ima zlo u sebi", a Jasmini Ani je zamerio što je pala pod uticaj takve žene, iako je ona na mnogo višem stepenu inteligencije i svega drugog od nje. Potom je ušao i u raspravu sa mlađom koleginicom Katarinom Živković, a imao je i neprijatnu diskusiju sa njenim momkom, manekenom Banetom.

Kaći je zamerio što je posle povratka na Farmu slavodobitno rekla da su je "vratili njeni fanovi", iako je njena karijera tek počela. Tu se mlada pevačica našla uvređenom i rekla mu da može da priča šta hoće. Ušli su potom u žestok verbalni sukob, a Bati su popustili živci pa ju je podsetio da na farmi ništa ne radi, osim što se šminka, da je počela da namešta krevet tek kad se vratila na imanje, da je najneurednija od svih i da su joj drugarice čak našle i prljave gaće!



Takođe, primetio je i da je ranije govorila da Farmu gledaju i njeni roditelji i da zbog toga ne želi da se ljubi, a "sad se žvalavi" sa svojim dečkom. "A, sad tvojim roditeljima to ne smeta, a? Sad je u redu da se žvalaviš, a ranije nije bilo u redu". Kaća mu je na to odogovorila da "hoće da se ljubi, jer se zaljubila" i zato što "voli" svog dečka! Potom je u spavaću sobu ušla Jasmina Ana koja je od Bate zatražila da prestane da napada Kaću, što je dodatno iznerviralo pevača. "Šta si joj ti, advokat? Želeo sam da joj uputim savet, a ona mi govori da lažem. I zašto upadaš kad ne znaš šta je sve bilo? Bolje uzmi rakijicu da se smiriš", pecnuo je Bata književnicu, koja mu je na to uzvratila: "A ti, šta radiš sa Jovanom?". Tu je tek Bata "odlepio". "Kako te nije sramota, može ćerka da mi bude?".



U međuvremenu, Bata se dokačio i sa Banetom. Maneken mu je jednom prilikom u prolazu lupio "klempu", što je Bati zasmetalo. Uz to, Bane je, u svom stilu, posavetovao Batu da ne vređa žene (ponovio je Bakijevu foru da su žene na Farmi bez šminke kao na Bežanijskom groblju). "Ti ćeš da me učiš kako da se ponašam sa ženama, je l’? Ti si ženoljubac, a mi smo svi ženomrsci, je l’? Šta glumiš ti?", sipao je Bata na račun Baneta.



Dok je Bata bio u verbalnom klinču sa onima koji su mu se zamerili, gledaoci su slali SMS poruke u kojima mu je većina davala podršku, tipa: "Bato, kralju!", "Ako si im rekao", "Ti si jedini iskren", "Tvoji Pukovčani su uz tebe" I slično… Zorana je takođe odgovorila suprotnom klanu za sve što su joj zamerali, a pogotovo za navodnu organizaciju svojih navijača na pijaci.

"Pozvaću sve ljude da nam sledeći put aplaudiraju na pijaci, svim farmerima, da nam se vrati pozitivna atmosfera koju smo imali i koju nam je neko ovde zatro. ja sam pozitivna osoba i ne mogu sebe da prepoznam na Farmi, jer sam tužna. Ne brinite se, svi možete da budete gazde i ništa vam se neće dogoditi na pijaci. Ja ne želim da se nekome nešto neprijatno dogodi ", rekla je Zorana.

izvor: Mondo

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Batafarma

Povezane vesti:


>