Region

Svet

Didi J peva američkom milijarderu u Las Vegasu!

Sve više popularna internacionalna pop zvezda Didi J u poslednje vreme niže sve veće uspehe u Americi. Nakon uspešnog hita sa Gremi nominovanim reperom Šegijem, Dijana Janković planira i svoj prvi album za američko tržište na kojem radi već godinu dana!

Didi J peva američkom milijarderu u Las Vegasu! Foto: FacebookNjena prva američka turneja bila je najveći izazov u njenoj karijeri i baš nakon završetka Dijana je dobila ponudu za jedanaest nastupa u Las Vegasu! Naime, popularna internacionalna diva pregovara sa timom poznatog američkog milijardera u Vegasu koji organizuje događaje na kojima će Dijana nastupiti zajedno sa svetskim zvezdama! 
Pozvali smo Dijanu za komentar: "Istina je da sam dobila ponudu za 11 nastupa u Las Vegasu i istina je da je u pitanju jedan od najvećih američkih investitora i vlasnik lanca najvećih resorta i kazina na svetu! Trenutno smo u pregovorima tako da ne mogu ništa više da otkrivam, ali jako sam uzbuđena jer ako se to desi nastupaću zajedno sa Jennifer Lopez i ostalim zvezdama! To je veliki izazov za mene"!

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>