Ostalo

Sme�no

Muškarci kojima holivudske dive nisu odolele

U uzbudljivom Holivudu odvajkada su postojali muškarci kojima ni jedna žena nije mogla odoleti, pa bilo to i samo na pet minuta ili zarad nečije slave. Tako je i u današnje vreme. Posebno kada je reč o glumicama kojima je teško odoleti zavodljivom pogledu jednog muškarca.

Muškarci kojima holivudske dive nisu odolele



Lepe glumice su često u potrezi za gospodinom pravim. Olivije Martinez, 44.godišnji glumac je poznatiji po vezama sa svojim slavnim devojkama koje su dobijale Oskare, nego po svom talentu. Današnja devojka mu je  prelepa Hali Beri a pre nje su se nizale glumice poput Žilijet Binoš, Mire Sorvino, fatalnom Anđelinom Žoli i džepnom venerom Kajli Minog.

Bilo je i onih glumica koje nisu mogle odoleti rok pevaču, Leniju Kravicu koji je počeo davne 1987. paliti po Holivudu. Prva na listi se našla glumica Liza Bonet sa kojom ima ćerku. Kao i Liza, ni Madona nije mogla odoleti Lenijevom šarmu, a nakon nje su se našle francuska glumica Vanesa Paradis, oskarovka Marisa Tomei , Nikol Kidman i ponovo Kajli Minog.

Džastin Timberlejk je postao mega popularan nakon završetka veze sa pevačicom Britni Spirs. Nakon nje, na listi devojaka su se našle i Alisa Milano, Kameron Dijaz i Džesika Biel.  Sa nešto kraćom listom popularnih glumica našao se i top model Pol Šulfor, poznat po vezama sa manekenkom Lizom Snoudaun, Dženifer Aniston i Kameron Dijaz.

U večitoj potrazi za onim pravim, ove slavne seksi devojke iz sveta Holivuda nisu ni svesne da zapravo svo vreme neprestano ulaze u veze sa  pogrešnima.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>