Svet

Region

Zverka otkrio šokantnu istinu o Keri Bredšo!

Kris Nort, koji se proslavio ulogom Zverke u kultnoj seriji "Seks i grad" konačno je otkrio pravu istinu o njegovom liku i vezi sa Keri Bredšo, kojom je šokirao javnost.

Zverka otkrio šokantnu istinu o Keri Bredšo! Foto: Guliver/Getty Images


 
Film Seks i grad dobija treći nastavak? (Video)
Iako je poznato da su Zverka i Keri imali jako komplikovanu i turbulentnu vezu, te da su nekoliko puta raskidali, ali da nikako nisu mogli jedno bez drugog, odgovarajući na pitanja obožavaoca, Zverka je otkrio šokantnu istinu o poznatoj spisateljici.

"Ona je bila prava ku*ka", izjavio je šarmantni glumac i dodao: "Zverka se nikada nije pretvarao u toj vezi, dok je Keri bila ta koja je sve vreme glumila. Znate, u seriji je ona predstavljena kao žrtva, a ja Zverka kao osoba koja se igra sa njenim emocijama. Istina je ipak malo drugačija", kaže Nort i nastavlja:

"Zverka je oduvek bio iskren prema Keri i nikada je nije prevario, dok je ona uvek nakon raskida menjala partnere. Pokušala je da ga promeni, kako bi bio drugačiji, a i sama je uvek radila šta je želela, što i jeste odlika jedne jake i pametne žene", zaključio je Nort i dodao, da je lik Keri Bredšo daleko od svetice.
 

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>