Ljubav & Sex

Style

Ljubav & Sex

Želite da misli na vas ceo dan? Evo šta vam je činiti

Ukoliko želite da vas partner, bilo sadašnji ili potencijalni, ne može izbaciti iz glave, pošaljite mu neku od sledećih tekstualnih poruka.

Želite da misli na vas ceo dan? Evo šta vam je činiti Foto: marin/FreeDigitalPhotos.net"Imam jednu tajnu i podeliću je samo sa tobom"

Ako uz ovu poruku pošaljete i selfi sa kažiprstom na usnama, kao da govorite: 'Pssst', budite sigurni da će poruku čitati i gledati više puta u toku dana.

"Dobro jutro, šta da obučem danas?"

Dok vi gledate u otvoren orman, on vas već vidi u seksi donjem vešu, ONOJ haljini... u svemu što nije za posao i slično pojavljivanje u javnsoti. Takođe, razmišljaće o svom modnom izboru više puta tokom dana, uvek kada mu treba mala slatka pauza. 

"Sanjala sam te..."

Naravno da ga niste sanjali, ali on to ne može da zna, ali može da uživa zamišljajući vas kako se protežete u krevetu nakon sna koji bi, da može, odmah pretvorio u stvarnost.

"Hladno mi je, dođi da me ugreješ"

Već nakon prvog slova ove poruke on sebe vidi kao viteza koji zna toliko načina da ugreje svoju princezu, a ceo dan će u mislima dorađivati svoje veštine.

"Imam iznenađenje za tebe večeras"

Verujte nam, posle ove poruke će pobeći sa posla, samo da što pre bude kraj vas i vidi šta ste mu to priredili. Nemojte ga razočarati!

Viber

Autor: B.B.
Izvor: Mondo.rs

Povezane vesti:


>