Region

Svet

Lucija Šerbedžija se razvodi posle osam godina braka?

Ćerka Radeta Šerbedžije, Lucija Šerbedžija, razvodi se od glumca i režisera Filipa Gajića, posle osam godina bračne zajednice. 

Lucija Šerbedžija se razvodi posle osam godina braka? Screenshot Youtube



Lucija Šerbedžija (41) je rešila da okonča osmogodišnji brak sa Filipom Gajićem (45), s kojim ima dvoje dece, šestogodišnjeg sina Sergeja i četvorogodišnju Anastaziju. Zbog Lucijinih obaveza u Zagrebu i Filipovih u Beogradu, deca su im često živela na dve adrese, a čini se da ih je upravo ta razdvojenost skupo koštala.

"Dok su deca bila mlađa, nije im bilo toliko teško da žive u dva grada, problem je nastao kada su krenula u vrtić. Razdaljina između Beograda i Zagreba nije mala", pričali su poznanici bračnog para.
 
Ćerka čuvenog glumca nedavno se prijateljima u Zagrebačkom pozorištu mladih poverila da je njenom braku s Filipom došao kraj, ali o detaljima nije želela da govori, kao ni njen još uvek zvanični suprug.

"Šta se koga tiče moj privatni život?! Zamislite da ja vas pitam nešto o vašem životu?! Je l‘ bi vam bilo prijatno?! Da li se ja razvodim ili ne, samo je moja stvar", rekao je Gajić za "Blic" i prekinuo vezu.

Lucija je ovog leta doživela manju nezgodu tokom letovanja u Hrvatskoj, nakon čega je bila na rehabilitaciji u bolnici Lovran. Zbog povrede je morala da napravi pauzu u snimanju, pa će i film sa ocem sačekati njen oporavak.

Viber

Autor: B.B.
Izvor: Blic.rs

Povezane vesti:


>