Lepota

Ljubav

Belma Tvico Stambol specijalna gošća Fashion Weeka u Novom Sadu (Foto)

Etablirano ime bh. modne scene, kreatorka Belma Tvico Stambol, specijalna je gošća - kreator Fashion Weeka u Novom Sad, koji sa modnim revijama počinje 18. oktobra.

Belma Tvico Stambol specijalna gošća Fashion Weeka u Novom Sadu (Foto)



Naime, na poziv organizatora najuticajnija kreatorka BiH, ali i šire, čiji je modni brend već godinama ekvivalent prestiža i stila u regiji, zvanicama fashion weeka u Novom Sadu pokazaće premijerno svoju novu kolekciju visoke mode.

Belma Tvico Stambol nedavno je potpisala ugovor sa agencijom iz Londona oko plasmana nove kolekcije visoke mode za svetsko tržište. Radila je nekoliko godina za modnu kuću Big Star, ali i imala modne revije širom sveta. Belma je nedavno boravila u Milanu, centru svetske modne industrije, kako bi, kaže, uporedila svoju novu kolekciju koju će pokazati premijerno u Novom Sadu, sa novitetima na nedelji mode.



"Već sam na neki način pobrala kritike javnosti, jer je moja sestra Aida u Milanu nosila kreacije iz moje nove kolekcije. Zanimljivo je da je svaki put svojim stajlingom Aida oduševljavala modne fotografe i blogere", kaže Belma koja je posetila modne revije brendova Fendi, Roberta Cavallija, a imala je i blizak susret sa Heidi Klum.

"Kada se pojavila na modnoj reviji Roberta Cavallija, izazvala je pravu pometnju. I njoj je, kao i meni, Roberto Cavalli omiljeni dizajner pa ga je svojim dolaskom želela podržati. Imala je na sebi sjajno odelo iz Cavallijeve nove kolekcije i zaista je blistala", kaže Belma Tvico Stambol.

Autor: B.B.
Foto: Promo

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>