Region

Svet

Farma: Sluge Zorana i Peja (Video)

Vendi je, očekivano, prezadovoljna svojim gazdovanjem, a za sluge je odabrala - Zoranu i Peju. Oštro je napala pevačicu, koja je ipak ostala dama tokom čitavog sukoba.

Farma: Sluge Zorana i Peja (Video)



"Svi mi imamo ljudske glave, ali ona ima medveđu. Zorana može da bude i muški sluga, jer je muškarac sa ženskim mozgom. Čim osetim da je neko jaje i smrad, moram da ga sečem u svakoj prilici. Dobra je Zorana za pijacu, ima 138 kilograma, ne može mala Jovana da mi nosi cegere, a medveđa glava može da potegne cegere, celu pijacu pa i one mučenike koji na pijaci rade.

"Neka mi pokaže da ima muda, volim to da vidim", rekla je gazdarica, dok se Zorana smejala. Drugog slugu Peju Vendi je odabrala "matematičkim i aritmetičkim metodama".

"Muški sluga mora parirati ovoj nakazi, odnosno mora biti njena dijametralna suprotnost - lep, pametan, vrcav, da može da ide uz moj fizikus i da nas ne bruka na pijaci". Zorana je odgovorila gazdarici dostojanstveno, i nije se spustila na nivo otvorenih uvreda. Ipak, nije izdržala da je malo ne "potkači".

"Biće mi čast ovakvoj dami da budem sluga, zbog kolektiva ću uraditi sve. Mada, kako se primila na novu ulogu, mislila sam da pravi nove predsedničke izbore u Srbiji. Biću od pomoći na pijaci, jer tamo ipak sa ljudima treba normalno razgovarati, šarmirati ih", rekla je "sluškinja" kroz osmeh.

"Dodala bih da kompletan ovonedeljni honorar poklanjam Vuku Bojoviću za Zoo vrt i kamilu Vendi". Pošto je Zorana htela da ostane dama, i Peja je pokušao da ispadne džentlmen. "Hvala na ovoj prilici, ali molim vas da svi meni date štapiće kada budu nominacije. Malo sam umoran, taman da se oprobam u areni", rekao je on. "Idite u štalu, ali najpre neka mi ženski sluga založi vatru", naredila je Vendi, na šta se Zorana pobunila da to ne ume i neće da radi, pa joj je čak i Eva skočila u pomoć, ali ko sme da prkosi gazdarici? Vendi se naljutila!

 "Zarij tu medveđu glavudžu u zemlju! Niko od nas makar nije podržavao političkog kandidata koji em nije prešao cenzus, em je dobio status crne ovce! Lizala si dupe, poltronu jedan", pala je Vendina maska smirenosti i uzvišenosti nad "medveđom glavom", koja joj je opet uzvraćala samo smehom.

"Možda bi ova svađa i eksalirala, da voditelj Ognjen nije "uskočio" i podsetio farmere da nije dozvoljeno raspravljati o politici. Mada, kako se gazdarica naoštrila da narednih nedelju dana pretvori Zoranin život u pakao, a samim time i atmosferu na imanju dovede do granica neizdržive neprijatnosti, diskusije o politici biće najmanji problem na Farmi.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>