Region

Svet

Indira Radić sa novim dečkom pobegla u Nemačku?

Indira Radić već izvesno vreme je u vezi sa oženjenim čovekom, koji je zbog pevačice napustio svoju porodicu, a nakon što je supruga Gorana Kurtuma otkrila šokantnu istinu o njihovoj vezi, pevačica je sa svojim izabranikom odlučila da pobegne u Nemačku.

Indira Radić sa novim dečkom pobegla u Nemačku?


 
Dečko Indire Radić napustio bolesnu suprugu: Borila sam se za život, dok su se njih dvoje znojili po hotelima!
Indira i Goran otputovali su u Nemačku, gde borave već nekoliko dana. A nakon pevačicinog nastupa koji je imala u subotu odlučili su da produže boravak, dok se ne stiša medijska prašina oko njihove veze.

Nakon šokantne ispovesti Goranove supruge Vesne, koja se borila za život dok je njen muž uživao u strasnoj romansi sa pevačicom, ni Indirinom izabraniku Raletu nije svejedno zbog raskida.

"Rale je veoma bio ljut na Indiru jer su izašle slike u jednom nedeljniku kako se šeta sa novim dečkom. S obzirom na to da su Ratković i ona dugo bili u vezi i da su raskinuli baš zbog Gorana, kompozitora je povredilo to što Radićeva medijski eksponira sadašnjeg partnera i optužio je da se namerno i svesno slikala s njim. Osim Raleta, tu  je Vesna Kurtuma, koja je osula paljbu po pevačici, mada koliko sam upućen, one se jesu poznavale, ali se nisu družile, kako još uvek zvanična gospođa Kurtuma priča", rekao je izvor blizak pevačici.

Autor: J.B.
Izvor: Alo.rs
Foto: Facebook/indira Radic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>