Style

Ljubav

Adidas Originals - nova kolekcija uz Instagram aktivaciju (Foto)

Najnovija kolekcija adidas Originals ZX Flux za jesen-zimu 2014/2015. predstavlja patike budućnosti; iako oslonjene na nasleđe iz prošlosti, one su predstavnik novog vremena u kome je sve više pažnje posvećeno kretanju i fizičkim aktivnostima.

Adidas Originals - nova kolekcija uz Instagram aktivaciju (Foto)


 
Povodom lansiranja novih ZX Flux, u svim adidas radnjama u Beogradu može se besplatno preuzeti ZX Flux dizajnerski ram uz koji svako može da napravi svoj idealni dizajn patike, fotografiše telefonom i  podeli svoju kreaciju na Instagramu sa haštagom #zxfluxbelgrade uz tagovanje @adidassrbija. Najkreativnije očekuju brojne nagrade, od adidas garderobe i unikatnih patika, do poziva na adidas žurku!


 
Adidas Originals za sve ljubitelje originalnih retro-urbanih modela donosi ZX Flux, atraktivne patike sačinjene od jednog komada tkanine, lagane za nošenje i lake za održavanje, spoj sportskih vrednosti i najnovije tehnologije. Vraćajući se osnovnom ZX modelu ova patika evocira upravo taj stari dobri osećaj. Kontrastne šare u isto vreme oslikavaju jednostavnost i kompleksnost. Oslanjajući se na trkačko nasleđe, ZX Flux koristi ZX tehnologiju i stabilno ojačanje na peti, ali i pored toga patike imaju moderan izgled sa upečatljivom kombinacijom boja i tkanina ističući njihovu prefinjenu siluetu.



Tri crte su sastavni deo dizajna, utisnute tako da se uklapaju u dezen, ali opet na upečatljiv način. Jednostavna paleta boja nudi nekoliko opcija dezena, od veoma upečatljivih i izražajnih do smirenijih i osnovnih tonova.
 
Ljubitelji novih modnih trendova biće privučeni patikama koje eksperimentišu sa teksturom kao što su neopren i GORETEKS®, a one hrabrije mamiće štampane i tkane šare, dok će izmenjeni đonovi i bogatstvo boja impresionirati nove i stare obožavaoce dobrih patika.

Autor: J.B.
Foto: Promo

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>