Region

Svet

Belgrade foam fest 2014: Održana VIP žurka najvećeg pena partija u Evropi! (Foto)

U susret šestom po redu Foam Festu koji se u subotu 30. Avgusta održava na Adi Ciganliji, kada će pred Beograđane stati Kurd Maverik, Viktoria Metzker i broji drugi popularni di džejevi, organizovana je i vip žurka ovog festivala na kojoj su se uz odličnu muziku, do ranih jutarnjih časova provodile i brojne poznate ličnosti.

Belgrade foam fest 2014: Održana VIP žurka najvećeg pena partija u Evropi! (Foto)



Prestonički splav �Shake N Shake� bio je mali da primi sve klabere željne dobrog provod, a oni koji su uspeli da uđu, uživali su do šest časova ujutru. Među
poznatim facama najveseliji su bili Gromilići! Bračni par je tokom cele večeri neumorno đuskao, a pridružili su im se i Vlada Stanojević i njegova verenica Ana Marija Žujović.

Odlično raspoložen bio je i glumac Dragan Marinković Maca, koji se po nepisanom pravilu okružio sa više atraktivnih devojaka, kojima je tokom večeri pomagao da reše probleme sa tesnom obućom. U odličnoj atmosferi uživali su i kik bokser Marko Nikolić, glumac Luka Raco, rukometaš Dušan Zdravković, Bane MVP,maneken Srdjan Prodanovic DJ Dea i mnogi drugi.



Autor: J.B.
Foto: Svet Plus

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>