Region

Svet

Region

U filmu Anđeline Džoli Srbin siluje i ubija devojku

Anđelina Džoli je, i pored brojnih kritika na račun scenaria, dobila dozvolu za snimanje filma u Bosni i Hercegovini,  a sada su javnosti poznati i novi detalji priče.

U filmu Anđeline Džoli Srbin siluje i ubija devojku



Oni koji su imali uvid u radnju filma kažu da je istina da Srbi još jednom ispadaju negativci u ratnoj priči sa prostora bivše Jugoslavije. Nekih scena kojima se spekulisalo ipak nema (poput sečenja dojke!) ali silovanje i ubistvo koje je počinio srpski vojnik i dalje su u scenariju.

"Istina je da se u filmu Bošnjakinja zaljubljuje u svog silovatelja, koji je pripadnik srpske vojske. On želi da je zaštiti, pa je sklanja na sigurno mesto, koje je udaljeno od ostalih zarobljenika. Donosi joj hranu i ostale potrepštine’ ispričao je za ‘Dnevni avaz’ izvor koji je pročitao scenario. Dodaje da se Srbin i Bošnjakinja strasno zaljubljuju, ali na kraju filma dolazi do preokreta.

‘Uoči bombardovanja oboje se sklanjaju u crkvu. Oko njih ginu srpski vojnici, pa Srbin posumnja da je Bošnjakinja izdala lokaciju neprijatelju. On je ubije i preda se stranim vojnicima, i priznaje da je ratni zločinac’ završava izvor bosanskih medija.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>