Ljubav

Style

Najčešće greške koje žene prave tokom seksa

Ma koliko muškarci uživali u seksu, postoje stvari koje će ih potpuno izvesti iz takta tokom seksualnog odnosa sa svojom izabranicom. Korigujte ove sitnice i učinite da on naprosto postane zavistan od vas.

Najčešće greške koje žene prave tokom seksa



Slobodno se opustite, nisu to neke krupne promene. Dovoljno je samo da se malo oslobodite. Poslušajte ove savete i postaćete neprikosnovena i nezamenljiva zavodnica koje nikad neće moći da se zasiti.

Pasivnost
A pod tim podrazumevamo mišljenje da je on taj koji uvek mora da inicira seks, insistiranje na svega nekoliko poza i kako je on taj koji mora da dominira.

Izgled

Neprijatnost zbog nekog kilograma viška ili nekog drugog nedostatka u tom rangu (celulit, podbradak, ali i nesavršena depiliranost), još je jedna u nizu stvari koje mogu da pokvare vaš seksualni život. Muškarci vole samopouzdane žene, a dobra je vest što su otkrili kako tokom uzavrelih strasti vrlo često takve stvari niti ne primete.

Ćutanje

Ćutanje stvarno nije zlato, a to pravilo važi i u seksu. Partnerka koja zna da kaže šta želi muškarcima je najpoželjnija partnerka, jer to im uveliko olakšava posao i smanjuje pritisak.

Durenje

Žene su sklone donošenju zaključaka da muškarci predlažu nove stvari u krevetu, jer im je sadašnji seks dosadan. Zatim kreće ljutnja, koja može da dovede do velikih problema.

Pretpostavke

Jedna od čestih ženskih grešaka su i pogrešne pretpostavke, poput onih najčešćih da je muškarac uvek raspoložen za seks i kako je on taj koji uvek mora da inicira seks. Što se tiče ovog poslednjeg, muškarci koji stalno moraju da iniciraju seks sa partnerkom, s vremenom će početi da misle da joj više nisu privlačni, što će uveliko da umanjiti njihove želje i potrebe.

Autor: J.B.
Izvor: Telegraf.rs
Foto: imagerymajestic/FreeDigitalPhotos.net

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Lifestyle

Povezane vesti:


>