Region

Svet

Jelena Đoković: Radila sam mnoge poslove jer nisam imala novca!

Jelena Ristić od juče je zvanično postala i gospođa Đoković, a iako je već godinama u vezi sa našim najboljim teniserom Novakom, u jednom intervju otkriva da je često u životu bila bez novca i da je morala da radi mnoge poslove kako bi imala za život.

Jelena Đoković: Radila sam mnoge poslove jer nisam imala novca!


 
I Novak Đoković bacao bidermajer - muškarci pobegli!
Supruga prvog tenisera sveta, otkako se pojavila u medijima uvek je privlačila pažnju svojim izuzetno lepim ponašanjem i skromnim načinom života. Iako je već dugo u vezi sa našim Novakom, nikada se u javnosti nije previše eksponirala, već se trudila da je kroz svoje uspehe javnost zapamti i zaista je u tome i uspela.

 
Novak Đoković i Jelena provode medeni mesec na Kubi?
Jelena je nakon završene srednje škole, nastavila studiranje u Italiji, a kako svoje roditelje ne bi stalno opterećivala da nema para, radila je mnoge poslove, od kladionice do poslova promotera.

"Nisam se dugo zadržala u kladionici i nakon toga, bila sam promoterka događaja. Mnogo toga sam radila i ništa mi nije bilo teško, sve je to za ljude", izjavila je Jelena u emisiji "TV lica - kao sav normalan svet".

 
Pogledajte ko je sve bio na venčanju Novaka Đokovića i Jelene Ristić! (Video)
Novak i Jelena započeli su svoju vezu 2006. godine, a pošto je naš teniser već tada živeo u inostranstvu, o izlascima sa prvim reketom sveta mogla je samo da mašta, jer su avionske karte bile veoma skupe da bi se često viđali.

"Organizacija naših sastanaka, graničila se sa naučnom fantastikom. Ja sam u to vreme bila studentkinja, koja je skupljala pare da ode u inostranstvo, a on još uvek nije bio teniser koji je imao toliko novca da finansira tako skupoceni put. Dovijali smo se na sve moguće načine", kaže Jelena i dodaje da je u životu uvek bila tatin sin, jer je umesto barbika priželjkivala autiće.

Autor: J.B.
Foto: Facebook/Novak Djokovic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>