Region

Svet

Seka Aleksić zbog otkazivanja humanitarnog koncerta tuži opštinu Niš!

Seka Aleksić sinoć je održala spektakularan nastup u diskoteci Trokadero u Budvi i tom prilikom ekipi Exkluziva je otkrila, da će tužiti opštinu Niš zbog otkazivanja humanitarnog koncerta, koji je treba da bude održan 3. jula.

Seka Aleksić zbog otkazivanja humanitarnog koncerta tuži opštinu Niš!


 
Ludnica u Budvi: Seka Aleksić zapalila Trokadero (Foto)
Kraljica estrade na nastup je došla taksijem u pratnji svog supruga Veljka Piljkića bez velike pompe: "Ja sam večeras došla taksijem, jer sam tako htela. Tako da uopšte nisam u fazonu da to mora da bude neka limuzina ili neki dobar automobil", rekla je vidno raspoložena Seka Aleksić.

Ipak, nije baš uvek tako, nedavno je na nastpu u Frakfurtu imala tretman svetske zvezde: "Iznenadili su me, došli su sa jednom velikom limuzinom po mene i imali smo jednu lepu turicu kroz Frankfurt".

Seka Aleksić je trebala 3. jula da održi humanitarni koncert u Nišu, ali je opština iznenada otkazala nastup, zbog velike neprofesionalnosti, pevačica je odlučila da tuži opštinu: "Odlučili smo da tužimo opštinu Niš ili grad, kako će to već da stoji u tužbi, ali bez obzira što se koncert nije održao, organizovati binu, rasvetu, ozvučenje, kampanju, to nije mala stvar", izjavila je Seka.

Autor: J.B.
Foto: Screenshot TV Prva

 

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>