Region

Svet

Bivši Farmeri na strani Milana Paroškog

 Epilog svađe između Bakija i Milana Paroškog je poznat, ali nepravedan! Tako tvrde svi bivši farmeri sa kojima smo razgovarali. Oni odreda smatraju da denser mora takođe biti izbačen jer je vređao političara i gađao ga cepanicom kojom mu je mogao naneti teške povrede. Pojedini nisu poštedeli ni Nataliju, pošto je ona svojim izjavama pozivala na linč.   

Bivši Farmeri na strani Milana Paroškog



Dragica Radosavljević Cakana: Podržavam Paroškog

"Baki je rekao Milanu: „Ako si Srbin, služi!“ i gađao ga cepanicom kojom je mogao da ga ozbiljno povredi. Nataliju znam privatno, ali me je strašno razočarala. Nije smela da se meša, a ponavljala je: „Jebali te muslimani i jebaće te svi muslimani ovog sveta kad izađeš!“ To je strašno! Paroški je bio isprovociran i tako je reagovao. Ja sam Srpkinja i moram da stanem na njegovu stranu".

Ivan Gavrilović: Paroški je fizički napadnut!

- Baki je prvi uvredio Paroškog tako što ga je nazvao svinjom debelom, na šta je ovaj odgovorio na isto tako grozan način uvredama na nacionalnoj osnovi. Posle toga ga je Baki gađao cepanicom i zamalo mu ugrozio život, pa mislim da je Zadruga istog trenutka trebalo da izbaci i jednog i drugog.

Produkcija „Farme“: Baki neće biti kažnjen

"Produkcija zadržava pravo da odluči da li je nešto bilo sa namerom ili bez nje, i da reaguje u skladu sa time. Baki je bio izazvan i nije fizički ugrozio Paroškog" - naglasio je Stevan Lazarević, PR Farme.

Raka Radović: Produkcija je napravila grešku

"Produkcija je napravila katastrofalnu grešku! Ako su izbacili Paroškog, morali su da izbace i Bakija, makar zbog solidarnosti. On je Paroškog gađao i mogao je da mu nanese ozbiljne telesne povrede i vređao ga je najstrašnije. Nazivao ga je svinjom debelom i šta mu sve nije rekao. To je strašno. Napolje pothitno"!

Milan Paroški: Svi su zaštićeni, osim Srba!

"Baki nije izbačen ni što me je gađao cepanicom, ni što me je vređao rekavši mi da sam svinja i debeli Srbin. Na Farmi su svi zaštićeni osim Srba. Čak su i same Natalijine izjave poziv na linč i pretnje. Kao što su mene kaznili, tako treba kazniti i njih, ali produkcija stoji iz njih. Uostalom, šta bi se desilo da Baki nije imao cepanicu, već neki drugi predmet? To je kao pokušaj ubistva".

izvor: Kurir

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Farma

Povezane vesti:


>