Region

Svet

Ples sa zvezdama: Finale 16. juna na TV Prva!

Finale šoua Ples sa zvezdama zakazano je za 16. jun na TV Prva, kada će publika svojim SMS glasovima odlučiti i ko će poneti titulu najboljeg plesača u ovom spektakularnom takmičenju.

Ples sa zvezdama: Finale 16. juna na TV Prva!



Ples sa zvezdama: Aleksandar Šapić plesao za suprugu Milicu
Večerašnji šou  Ples sa zvezdama, bio je emotivnija od svih prethodnih do sada. Pored toga što se bliži kraj takmičenja, tema emisije bile su Uspomene, tako da su poznate zvezde pesme i plesove posvećivali dragim osobama. Najveći broj poena večeras osovijla je Tanja Petrović, dok su najlošiji bili Aleksandar Šapić i Slađana Ivanišević

Sutra od 21h ćemo saznati i koji će nas par napustiti pred samo polufinale takmičenja, a u sredu uveče dobićemo i finaliste koji će se u ponedeljak 16. juna boriti za pobedu i nagradu od 25.000 evra, koju će pokloniti u humanitarne svrhe.

Ples sa zvezdama posle tri meseca emitovanja polako ulazi u svoju završnicu,a sigurni smo da će ovaj šou doživeti i svoju drugu sezonu. Pored toga što je takmičenje humanitarnog karaktera, imali smo priliku da naše poznate ličnosti vidimo i u drugačijim izdanjima, a definitvno su pokazali da iako možda nikada nisu imali dodira sa plesom, u sebi nose ljudskost i nije im bilo teško da pomognu nekome, kome je to zaista potrebno.

Autor: J.B.
Foto: Prva.rs

Viber

Izvor: Svet Plus


>