Ljubav

Style

Tipovi muškaraca koji su idealni za kratke veze

Ukoliko želite da se odmorite od ozbiljnih veza, postoje muškarci koji su odlični za kratke avanture. Oko njih nema puno truda, ali isto tako nisu preporučljivi za zaljubljivanje, jer onda možete da doživite mnogo problema i gubljenje živaca.

Tipovi muškaraca koji su idealni za kratke veze



Nakon ozbiljne veze, žene se teško odlučuju na isti korak, zato je najbolje da nađu muškarca oko kojih neće morati puno da se trude. Ovo su tipovi muškarca idealni za kratke veze:

1. S "homotekstualcem" je prepiska putem mobilnog telefona ili neke društvene mreže vrhunac odnosa! Sa njima nema nekih posebnih problema, bar sve dok je "text to text", a ne "face to face", odnos u pitanju. Oni doslovce pišu sve i svašta - od toga da vas vole, ljube, podržavaju, rešavaju vaše probleme i uvek su tu - virtuelno! Ako poželite da produbite vaš odnos i vidite se, on će uvek pronaći način da vas izbegne i eksivira viđanje.ž

2. Šmekeri redovno izlaze i posećuju gradska dešavanja, često u isključivo muškom durštvu i retko prilaze ženama... Zašto!? Jednostavno, oni sa svojim drugarima samo odmeravaju situaciju, hoće da se pokažu i očekuju da sve žene sveta uzdišu za njima, i eventualno im priđu. Ako i stupite u neki odnos, teško da ćete znati koliko ste i da li ste uopšte u ozbiljnoj vezi ili prolaznoj šemi, a njihov najčešći način raskida jeste taj da prosto nestanu iz vašeg života... Oni su uglavnom nezreli, željni pažnje i nedovoljno jaki da vam budu solonac, pa ih radije zaobiđite u širokom luku.

3. Izrazito lepi muškarci uglavnom su na prvom mestu sami sebi i uvereni su u to da im se treba diviti. Za kratkotrajnu avanturu dovoljno je da mmu udelite nekoliko komplimenata i kažete mu da je najbolji. Ipak, sa njima na duže stane na kraj mogu jedino izaći slične žene - one koje se svakodnevno dive svojoj lepoti. Onda je divljenje obostrano - žene se dive njemu i sebi, a on se divi njoj i, naravno, sebi. Savršen sklad, zar ne!?

4. Muzičari će odlično "leći" devojkama koje su žive, aktivne, vedrog, buntovnog duha. To su momci koji imaju svoj bend, obožavaju "tvrđu" muziku, redovni su na svirkama i koncertima, mračnim barovima, pa se spremite na posetu zabačenim, čudnim mestima gde će vas zabavljati lokalni bend. Muzičari su često okruženi ženama koje jure za njima, spavaju do kasno i žive "komforno" - mrze obavezivanja, pravila i "normalne" tokove života, pa dva puta razmislite da li ste spremen da se nosite sa takvim muškarcima.

Autor: J.B.
Izvor: Večernji.hr
Foto: photostock/FreeDigitalPhotos.net

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Lifestyle

Povezane vesti:


>