Region

Svet

Seka Aleksić oborila rekord u klubu Plitvice - Kraljica u mini crvenoj haljini plenila seksi izgledom! (Foto)

Seka Aleksić sinoć je nastupila u klubu Plitvice u Inđiji, a s obzirom da je klub bio premali da primi sve one koji su želeli da uživaju u nastupu "kraljice estrade", još jednom je pokazala da njeni nastupi svaki put zabeleže rekordnu posećenost.

Seka Aleksić oborila rekord u klubu Plitvice - Kraljica u mini crvenoj haljini plenila seksi izgledom! (Foto)



Seka Aleksić otkrila gde čuva svoju najveću tajnu!
Njeni poslednji singlovi "Mamurna" i "Brodolom" brzinom svetlosti su postali mega hitovi, što je potvrđeno i na njenom sinoćnom nastupom u Inđiji gde je zbog kraljice, kako je oslovljavaju njeni obožavaoci, vladala opšta euforija. Preko 2.000 ljudi imalo je priliku da uživa u nastupu omiljene pevačice, a napolju su ostali mnogobrojni fanovi, koji nisu imali tu sreću da sinoć.



Izlaskom na binu u mini crvenoj haljini naše poznate kreatorke Suzane Perić, koja je istakla njenu savršenu figuru, kraljica je blistala na sceni i izazvala ovacije u publici. Nastup je započela pesmom "Mamurna",  zatim je usledila i nova pesma "Brodolom" koju je Seka otpevala u duetu sa reperom Đusom. Nizali su se hitovi od početka njene karijere pa do danas, a zajedno uz "Aspirin" bend", Seka se potrudila da publika ne sedi, pa je tako ceo klub tokom čitave večeri bio  na nogama.

Kao i uvek, raspoložena Seka bila je vidno srećna zbog druženja sa svojim obožavaocima, a atmosfera u klubu bila je navrhuncu. Na kraju, prezadovoljna pevačica zahvalila se publici na predivnoj večeri.



Neverovatno je koliko se njena firgura menja iz nedelje u nedelju, i dok sada svi uglavnom komentarišu kako je previse smršala, kraljica nastavlja da zateže svoje telo i pokazuje oblikovane mišice. Mi ćemo se složiti sa mnogobrojnim komentarima obožavaoca, da Seka izgleda bolje nego ikada! Bravo, kraljice!



Autor: J.B.
Foto: Svet Plus

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>