Svet

Region

Junak samo na terenu: Dejvid Bekam se uplašio žabe! (Video)

Dejvid Bekam važi za jednog od najpoželjnijih muškaraca na svetu, koji je tokom svoje fudbalske karijere bio veliki junak na terenu. Snimajući dokumentarac o sebi u Amazoni otrio je kako se u jednom trenutku uplašio velike narandžaste žabe.

Junak samo na terenu: Dejvid Bekam se uplašio žabe! (Video)



Viktorija Bekam od Dejvida Bekama za rođendan dobila poklon od 60.000 evra
Bekam je nakon okončanja fudbalske karijere odlučio da se posveti svemu onome u čemu nije imao prilike da uživa zbog dugogodišnjih obaveza, a najnoviji projekt mu je bila poseta Amazoni gde je snimio dokumentarac "David Beckham: Into The Unknown".

Bivši fudbaler proveo je neko vreme u plemenu Janomami i bio je veoma  iznenađen kada  je shvatio da mora da im objasni šta je uopšte fudbal.

"Bio je to prvi čovek, osim Viktorije, kojem sam morao da objašnjavam šta je fudbal" rekao je Bekam kroz šalu i dodao da se u ovoj avanturi susreo i sa svojim najvećim strahom, morao je da se suoči sa ogromnom narandžastom žabom za koju su mu rekli da je opasna: "Nisam baš neki ljubitelj žaba", prokomentarisao je proslavljeni fudbaler i dodao da se mnogo više uplašio,kada mu je u šator ušla zmija.



Autor: J.B.
Foto:Screenshot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>