Region

Svet

Seka Aleksić izazvala Brodolom u Dizeldorfu: Publika uglas pevala novi hit! (Foto)

Seka Aleksić sinoć je nastupila u krcatom klubu u Dizeldorfu zajedno sa svojim "Aspirin" bendom, a provod je očekivano bio fenomenalan dok je kraljica blistala na sceni u kreaciji Suzane Perić.

Seka Aleksić izazvala Brodolom u Dizeldorfu: Publika uglas pevala novi hit! (Foto)



Humano i veliko srce Seke Aleksić - sav prihod od Jutjub pregleda za pesmu Brodolom ide za pomoć ugroženima od poplava! (Video)
Izlaskom na scenu Seka je izazvala ovacije u publici, a nastup je započela pesmom "Brodolom". Klub je bio ispunjena do poslednjeg mesta, a kao i uvek, raspoložena kraljica estrade bila je vidno srećna zbog druženja sa svojim obožavaocima, ali i iznenađena, kako je ceo klub zajedno sa njom u glas pevao novi hit.

Odevena u kreaciju Suzane Perić, haljinicu koja je naglašavala Sekine obline i zategnuto telo, popularna pevačica izgledala je veoma glamurozno. Nizali su se hitovi, a najnovije pesme "Mamurna" i "Brodolom" pevačica je izvela nekoliko puta. Tokom čitave večeri klub je bio na nogama, a nakon nastupa Seka je odvojila i vreme kako bi se slikala sa svojim vernim obožavaocima. Jedna devojka je čak tražila i da joj se kraljica potpiše na mobilni telefon. Uvek raspoložena i nasmejana, Seka je ispoštovala svoje fanove, a zatim otišla na zasluženi odmor.

 


Autor: J.B.
Foto: Facebook/Seka Aleksic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>