Region

Svet

Region

Serija Sila večeras: Zehlija pokušava da ubije sebe i dete! Sila odlazi kod Berzana! (Foto)

Esma moli prijateljicu da joj oprosti zbog trenutka slabosti koji je imala. Iako je svesna da se sa njom nešto loše događa, najbolja drugarica nikako ne može da je ubedi da potraži pomoć psihijatra.

Serija Sila večeras: Zehlija pokušava da ubije sebe i dete! Sila odlazi kod Berzana! (Foto)



Serija Sila večeras: Dilaver razmišlja o povratku u Mardin! Esma je u teškoj depresiji! (Foto)
Boran poušava da sakrije ljubomoru zbog sve učestalijih poziva koje ima Sila. Ne prija mu što se njegova žena sakriva dok razgovara telefonom, kao i što non stop zakazuje izlaske, a da ga pri tom ni ne obavesti. Ipak, posle kraćeg razgovora uspevaju da izglade napetu situaciju i konačno se sve vraća u normalu.

Dilaver obaveštava Borana da su se on i Firuz sreli sa Berzanom u restoranu, objašnjava mu da je pomalo uplašen i da ne zna šta smera ovog puta. Berzan govori Zinaru kako je odlučio da prekine prljavu igru i da će oduistati od svih strategija koje ima. Zehlijina majka zove Borana kako bi mu saopštila da je jako bezvoljna i da se plaši da nešto ne uradi sebi. Boran joj obećava da će potražiti lekara koji će joj pomoći. Sila se nalazi sa svojom prijateljicom iz detinjstva. Zejnep je došla nakratko kako bi u Istanbulu prodala stan i vraća se bazad u Izmir gde je konačno pronašla svoj mir.



Zehlija pada u sve veću depresiju i pokušava sebi da prekrati muke, uzima žilet i seče vene. Esma zove Silu i govori joj kako želi da proda deonice u firmi, ali da pre toga mora da razgovara sa njom. Ne sluteći da joj ona i Berzan pripremaju zamku, bez  pogovara pristaje na susret. Zehlija zove Silu i pre nego što je izgubila svest, govori joj kako je isekla vene. Sila uspaničeno vozi do nje, kako bi spasila njen i bebin život.

Nakon što je Zehliju odvela u bolnicu, Sila odlučuje da poseti Berzana, odlazi kod njega i saopštava mu da je Zehlija pokušala da ubije sebe i dete, da li će zbog ovakve situacije, Berzan odustati od paklenog plana?!

Autor: J.B.
Foto: Screenshot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>