Region

Svet

Region

Serija Sila večeras: Esma krivi Silu za gubitak deteta, zajedno sa Berzanom smišlja plan kako da joj se osveti! (Foto)

Boran preseca Berzanu put,obojica vade pištolje jedan na drugog, dok Sila pokušava da spreči tragediju. Boran je sklanja i pokušava da joj objasni da se ne meša u njihov sukob.

Serija Sila večeras: Esma krivi Silu za gubitak deteta, zajedno sa Berzanom smišlja plan kako da joj se osveti! (Foto)



Serija Sila večeras: Esma gubi bebu, Boran uperi pištolj u Berzana! (Foto)
Nakon što su uspeli da se dogovore Berzan i Boran sklanjaju pištolje i razilaze se. Sila je ljuta na supruga jer joj je dosadilo da živi u večitom strahu. Boran pokušava da je ubedi da će se situacija uskoro srediti i da će se uskoro vratiti normalnom životu.

Sila mu govori kako ne veruje Berzanovim rečima i da sigurno priprema osvetu koja neće biti ni malo jednostavna. Ljuta na supruga zbog potezanja pištolja, objašnjava mu kako to nije rešenje i kako u toj situaciji nije ništa bolji od njega. Esma sve više pada u depresiju zbog gubitka deteta i govori svojoj najboljoj drugarice kako će joj Sila platiti za sav bol.

Berzan zove Borana i upozorava ga da pripazi na Abahua i da mu obećava da će skupo platiti zato što krije Zehliju. Sila i Boran su ponovo u svađi, iako je želela da izgladi odnos, Boran ne može da pređe preko njene tvrdoglavosti. Berzan je poslao ljude da štite Abahu, iako je na trenutak pomislio da je to iskreno, Boran mu govori, kako je sve to deo njegove igre.



Berzan obilazi Esmu i govori joj da  ima plan kako da se osvete Sili i Boranu, obećava da će joj pomoći da se osveti onima koji su odgovorni za smrt njenog nerođenog deteta.

Autor: J.B.
Foto: Screenshot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>