Region

Svet

Veliko i humano srce Seke Aleksić - odložila premijeru spota Brodolom zbog vanredne situacije!

Seka Aleksić odložila je današnju premijeru spota Brodolom zbog vanredne situacije koja je nastala usled vremenskih nepogoda koje se ne smiruju već dva dana u našoj zemlji i regionu. Kraljica estrade još jednom je pokazala, da je prvenstveno veliki čovek i da se saoseća sa ljudima koji trenutno proživljavaju dramatične trenutke u svom životu.

Veliko i humano srce Seke Aleksić - odložila premijeru spota Brodolom zbog vanredne situacije!



Za Lanin prvi korak: Seka Aleksić oduševila publiku na humanitarnom koncertu u Šapcu! (Foto)
Iako je za danas bila najavljena premijera spota "Brodolom", Seka Aleksić je zbog vremenske nepogode, koja je pogodila našu zemlju i region, odložila njegovo prikazivanje i još jednom pokazala zašto važi za jednu od najomiljenijih ličnosti sa naše estrade. Da je pre svega veliki i human čovek, a onda i jedan od najpriznatijih umetnika u našoj zemlji, govori i status koji je postavila na zvaničnoj stranici Fejsbuk profila:

"Zbog vanredne situacije u zemlji i regionu, emitovanje spota za pesmu #BRODOLOM je odloženo za nekoliko dana! Bićete obavešteni kada će biti tačno emitovanje.Saosećam se sa ljudima čiji su životi na žalost ugroženi! Pred vama je prilog sa sinoćnjeg koncerta u Šapcu za malu Lanu i mali delić spota! Ljubim vas!!! ", napisala je Seka na svom profilu.

 


Ovakvim potezom, Seka je bukvalno oduševila sve i dokazala da pod ovim nebom postoji još humanih ljudi kojima su ljudski životi najbitni. Bravo, kraljice!

Autor: J.B.
Foto: Facebook/Seka Aleksic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>