Region

Svet

Region

Serija Sila večeras: Dilaver traži od oca dozvolu da se razvede od Umu!

Džeren jep ozvala Dilavera kako bi upoznao njene roditelje. On je u panici kako će proći večera, jer se plaši da neće ostaviti dobar utisak na njih. Sila dolazi u restoran, ali vidi da nema nikoga.

Serija Sila večeras: Dilaver traži od oca dozvolu da se razvede od Umu!



Serija Sila večeras: Boran priprema iznenađenje za Narin! Sili preti velika opasnost! (Foto)
Za susednim stolom sedi Berzan koji celu situaciju posmatra iz prikrajka. U međuvremenu sekretarica Sili javlja, da su gosti potvrdili večeru za sutra. Zbunjena Sila saznaje, da je neko sastanak odložio umesto nje.  Berzan počinje da ostvaruje svoj plan i prilazi Sili za sto.

Boran kao da je predosetio da se njegovoj supruzi nešto loše, iako je u taksiju odlučuje da krene peške, jer zbog gužve ne može da se probije do restorana. Dilaver je sa Džener otišao kako bi upoznao njene roditelje.  Boran se uplašio kada je zatekao Berzana pšored Sile. Ajše je i dalje nesrećna, jer joj se Husejin i dalje ne javlja, niko ne zna šta se sa njim dogodilo.



Esma dolazi kod Berzana i govori mu kako  Sila i Boran imaju večeru sa poslovnim partnerima iz Amerike i kako bi njih dvoje trebali da im se pridruže za stolom, međđutim Berzan odbija takav predlog i planira kako će bez gužve svoj plan da sprovede u delo. Dilaver priznaje ocu da se zaljubio i da želi da se razvede od Umu, hoće li Zinar aga prekršiti običaj i dozvoliti sinu da se oženi sa ženom koju voli?

Autor: J.B.
Foto: Screenshot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>