Region

Svet

Region

Serija Sila večeras: Boran priprema iznenađenje za Narin! Sili preti velika opasnost! (Foto)

Berzan sumnja da se Dilaver udružio sa Boranom i počinje da razmišlja na koji način će se i njemu osvetiti. narin izlazi iz bolnice i dovodi Jaren kući, svi su presrećni što su dobili još jednog člana porodice. Boran sestri priprema iznenađenje i dovodi roditelje kako bi upoznali svoju unuku.

Serija Sila večeras: Boran priprema iznenađenje za Narin! Sili preti velika opasnost! (Foto)



Serija Sila večeras: Berzana hapsi policija! Ajše je očajna zbog Husejinovog nestanka (Foto)
Dilaver je zabrinut zbog Berzanovog suđenja, svestan je na šta je sve spreman i uplašen je za svoj, ali i za život od Džeren koja će biti jedan od svedoka na suđenju. Boran i Sila nikako ne mogu da saznaju gde je Husejin nestao, jer očajna Ajše pati za njim.

Esma dolazi kod Berzana i govori mu kako  Sila i Boran imaju večeru sa poslovnim partnerima iz Amerike i kako bi njih dvoje trebali da im se pridruže za stolom, međđutim Berzan odbija takav predlog i planira kako će bez gužve svoj plan da sprovede u delo.



Džeren jep ozvala Dilavera kako bi upoznao njene roditelje. On je u panici kako će proći večera, jer se plaši da neće ostaviti dobar utisak na njih. Sila dolazi u restoran, ali vidi da nema nikoga.

Za susednim stolom sedi Berzan koji celu situaciju posmatra iz prikrajka. U međuvremenu sekretarica Sili javlja, da su gosti potvrdili večeru za sutra. Zbunjena Sila saznaje, da je neko sastanak odložio umesto nje.  Berzan počinje da ostvaruje svoj plan i prilazi Sili za sto....

Autor: J.B.
Foto: Screenshot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>