Region

Svet

Region

Serija Sila večeras: Džeren zbog Dilavera daje otkaz u Silinoj kompaniji! (Foto)

Dilaver priznaje Boranu da je on rekao Berzanu gde je Zeliha i da je on odgovoran za njenu smrt. Govori mu zbog čega je morao da uradi tako nešto. Boran pametnim pristupom još jedanput  pobeđuje svog neprijatelja, dok je on odlučan u nameri da mu se osveti i to na veoma surovi način.

Serija Sila večeras: Džeren zbog Dilavera daje otkaz u Silinoj kompaniji! (Foto)



 Serija Sila večeras: Zeliha priznaje Sili ko je otac njenog deteta! Dilaver moli Borana za oproštaj (Foto)
Zbog Zelihe kreće u akciju. Odlučuje da kidnapuje osobu koju najviše voli.Zehlia je priznala Sili da je dete koje nosi Berzanovo, ali da ne želi da mu otkrije tu tajnu. Berzan dolazi kod Džener u kuću. Sila saznaje da Bedar mora na operaciju,ali da to odbija i dolazi da sa njom razgovara o tome.Bedar joj priznaje da se Dželi samo šalio sa njom i da ona već sutra ide da zakaže operaciju.

Džeren daje otkaz Sili preko mejla, ona besna odlazi kod Dilavera jer misli da je on umešan sa njenim odlaskom. Dilaver joj govori kako nikakve veze nema sa tim i da mu je jako žao. Džeren dolazi kod Sile i govori joj kako je dala otkaz zbog Dilavera, jer je počela da se zaljubljuje u njega, a da je njemu sve jedno zbog toga.



Esma dolazi kod Dilavera kako bi saznala zašto je Džeren napustila tako naglo firmu. Iako Dilaver ne zna razlog, pretpostavlja da je u pitanju Berzan. Esma napada Džeren, što izaziva bes kod Dilavera koji je izbacuje napolje. cela porodica se okupila zbog Bedar koja ide na operaciju, svi su veseli i raspoloženi.  Berzan je unajmio ljude koji će pratiti svaki Boranov i Silin korak, Džeren se pojavljuje na Dilaverovim vratima.

Autor: J.B.
Foto: Screenshot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>