Region

Svet

Region

Serija Sila večeras: Esma se udružuje sa Berzanom i pomaže mu da pre Borana dođe do Sile! (Foto)

Sila odlazi od kuće, jer neko vreme želi da bude sama kako bi donela bitnu odluku vezanu za svoju budućnost sa Boranaom. Saznanje da ga je supruga napustila, potpuno izluđuje Borana i u sve većem je strahu da joj se nešto ne dogodi, jer Berzen neće odustati dok ga potpuno ne uništi.

Serija Sila večeras: Esma se udružuje sa Berzanom i pomaže mu da pre Borana dođe do Sile! (Foto)



Serija Sila večeras: Sila napušta Borana kako bi donela pravu odluku o njihovom braku! Šivan je teško ranjen! (Foto)
Esma dolazi kod Džihana i govori mu kako je Sila otišla od kuće, ali i da ima dokaze kojim će porodicu Gendžo potpuno uništiti. Berzen je oduševljen Esminim planom i govori joj, kako se uvek divio Džihanovom izboru žena.

Sila odbija da se javi na telefon Boranu, koji je u velikom strahu da joj se nešto ne dogodi, jer Berzen ne želi da odustane od svoje namere i plaši se da je ne pronađe pre njega. Sila odlučuje samo da se javi roditeljima, kako bi im rekla da je dobro i na sigurnom. Narin čuje kako Boran govori svoji ljudima da je Šivan ranjen i da se nalazi u veoma teškom stanju. Traži objašnjenje, kako je Sila pored toliko čuvara uspela da pobegne.

Ajše je u strahu z aživot svog brata i dok u bolnici čekaju da čuju prognoze, Boran razgovara sa njom i govori joj kako će sve biti u najboljem redu i kako će se Šivan izvući. Zehlijin otac dolazi kod Borana da mu objasni razlog zbog kog je nakon viđanja sa ćerkom odmah otišao kod Berzana. Boran ne želi da ga sluša i govori mu kako je prodao svoju ćerku.



Džeren saznaje da se nešto čudno događa od kada se Berzan pojavio i sve priča Dilaveru, ne znajući da on stoji iza cele situacije. Oguz sreće Emira i daje mu pismo koje je napisao Dilan, sve vreme ga prati Berzanov čovek. Esma dolazi do faksa koji je poslala Sila i otkriva Berzanu kako da dođe do nje, hoće li Boran stići pre svog neprijatelja, da zaštiti suprugu?

Autor: J.B.
Foto: Screenshot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>