Region

Svet

Ples sa zvezdama: Milan Kalinić i Jelena osvojili najviše poena! Koji parovi idu u plesni duel?

Peta epizoda šoua Ples sa zvezdama primetno je bila kvalitetnija kada su u pitanju VIP takmičari, pa je ukupno 11 parova večeras samouvereno zaigralo na podijumu, a već sutra, u nastavku epizode, neki od njih će se naći u plesnom duelu.

Ples sa zvezdama: Milan Kalinić i Jelena osvojili najviše poena! Koji parovi idu u plesni duel?



Ples sa zvezdama: Lena Bogdanović i Nikola oduševili žiri, dobili četiri desetke!
Podsetimo, u prošlom plesnom duelu iz takmičenja je ispao modni kreator Katarina Šišmanović i njen plesni partner Aleksandar Veljković. Nakon što su se pojedinačno različitim plesovima predstavili četvoročlanom žiriju i gledaocima u petoj epizodi humanitarnog šoua Ples sa zvezdama.

Jedanaest parova ocenjivano je na kraju zajedničkim igranjem na podijumu kada su se još jednom kratko predstavili i od članova žirija dobili ekstra ocene koje se sabiraju sa prvobitnim ocenama, a potom pretvara u poene.

Sudije su imale pozitivne komentare za završni ples koji su takmičarski parovi otplesali, a strogi Aleksandar Josipović u svom je maniru prokomentarisao da su se takmičari znatno poboljšali i da im je sve teže

Na kraju, trenutno stanje na tabeli na sam vrh stavlja Milana Kalinića i Jelenu koji su prvi plesni par koji je dobio, posle Lene i Nikole visoke ocene od strane strogih sudija, dok su na poslednjem mestu komentator Milojko Pantić i njegova partnerka Zorana. Pretposlednje mesto trenutno zauzimaju Igor Lazić Nigor i njegova partnerka Jelena, iako su imali sjajnu energiju na sceni, žiri nije bio oduševljen njihovim nastupom.

Ipak, važno je napomenuti da ovo stanje nije konačno jer je presek glasova tek u nedelju u 21h, pa gledaoci imaju mogućost da promene stanje na tabeli i izaberu koga će sutra poslati u plesni duel.

Autor: J.B.
Foto: Prva.rs

Viber

Izvor: Svet Plus


>