Region

Svet

Region

Bata Živojinović ipak neće glumiti u rimejku Valtera (Video)

Kako je navedeno, u BiH će uskoro započeti snimanje "Valter brani Sarajevo" rimejka, a navodno kultna uloga neće pripasti Bati Živojinoviću. Kineska kompanija koja finansira snimanje je već potpisala ugovor, uskoro se očekuje snimanje.

Bata Živojinović ipak neće glumiti u rimejku Valtera (Video)



Predstavnici kineskih kompanija su rešili da finansiraju rimejk čuvenog filma "Valter brani Sarajevo", a ugovor o početku snimanja je potpisan.

"Priča o snimanju ovog filma traje nekoliko godina. Ministarstvo kulture i sporta Federacije BiH je uključeno kao resorno ministarstvo JP Filmski centar Sarajevo i dajemo podršku u realizaciji projekta koji je 2008. godine započeo tadašnji ministar Gavrilo Grahovac", rekao je ministar kulture i sporta Salamir Kaplan, i dodao: "Da mi držimo do vrednosti kao oni, sve bi nam bilo puno bolje, naročito posle rata. Kinezi posebno ističu vrednost antifašizma i članovi Komunističke partije žele da se mladi naraštaji konstantno podsećaju za koju je neko morao da prolije krv".

"Bata i ja ništa ne znamo o tom rimejku, niko nas do sada nije kontaktirao tim povodom", rekla je Lula Živojinović za "Blic". Da li će Bata ipak imati ulogu u filmu nije sigurno, ali uzmajući u obzir Batino zdravstveno stanje, jer se još uvek oporavlja od mozdanog udara, vrlo je verovatno da će, nažalost, ulogu prepustiti nekome mlađem.



Autor: A.K.
Izvor: Blic.rs
Foto: Printcreen YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus


>