Region

Svet

Region

Serija Sila večeras: Sila postaje ljubomorna na Zejnep koja se udvara Boranu! Zinar donosi neočekivanu odluku (Foto)

Boranovo stanje se lagano poboljšava uz pomoć Zejnep za koju se ispostavilo da je njegova drugarica iz osnovne škole. Sila postaje ljubomorna i sve više sumnja da Zejnep pokušava da se udvara njenom suprugu.

Serija Sila večeras: Sila postaje ljubomorna na Zejnep koja se udvara Boranu! Zinar donosi neočekivanu odluku (Foto)



Serija Sila večeras: Ahmet aga je uhapšen, Boran se konačno budi iz kome! (Foto)
Bedar saznaje da ima zloćudni tumor i da hitno mora da krene sa terapijom. Dilaver pšokušava da zaposlene u kompaniji okrene protiv Sile, tako što im nudi duplo veću platu od one koju imaju. Bedar govori Dželilu kako bi bilo najbolje da napuste Silinu kuću kako ćerka ne bi primetila da ima problem sa zdravljem.

Sila govori Boranu koliko joj je nedostajao i da je jako tužna bila dok je on ležao u komi. Bedar i Dželil odlaze da posete Dilan, ali ona ne želi da razgovara sa roditeljima, jer je ljuta na njih što su je zapostavili. Gizem posećuje Borana i zahvaljuje mu se na svemu što je uradio za nju. Saoštava mu da odlazi u Nemačku i da mora da napusti Abahua.

Bedar čuje Dilan kako razgovara telefonom i kako objašnjava nekome da su se roditelji tek sad setili da ona postoji. Bedar objašnjava Dilan da im je jako bilo teško bez nje i govori joj kako im je nedostajala. Boran pita Abahua da li se seća Zejnep, jer se on ne seća perioda iz osnovne škole.



Dželil sve više pati za kućom u Midjatu i razmišlja kako bi bilo najbolje da se vrate tamo, ali da ukoliko nađe rešenje za sve njihove probleme u Istanbulu rado će ostati i dovesti i Emira. Boranovo stanje se poboljšava i konačno može da napusti bolnicu, Zejnep mu se udvara i govori kako će soba biti pusta bez njega i govori mu kako nikako ne sme da se napreže i da što više odmara.

Zinar aga donosi iznenadnu odluku i odlučuje da će ispuniti obećanje i Boranu ppredati Ahmet agu, on će biti taj koji će odlučiti kako će Ahmet biti kažnjen. Sila i Boran iako su daleko od Mardina i nemilosrdnih običaja, ponovo doživljavaju probleme koji će na test staviti njihovu ljubav...

Autor: J.B.
Foto: Screenshot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>