Region

Svet

Novak Đoković osvojio Majami! Druga titula za dve nedelje! Svaka čast, Nole!

Naš najbolji teniser Novak Đoković savladao je večeras u finalu turnira u Majamiju prvog tenisera sveta Rafaela Nadala, rezultatom 2:0 i na taj način osvojio drugu titulu ove sezone.

Novak Đoković osvojio Majami! Druga titula za dve nedelje! Svaka čast, Nole!



Novak Đoković osvojio Indijan Vels! Bravo, Nole! Prva titula u 2014. (Foto)
Nakon samo sat i po vremena, Novak Đoković je pobedio Rafaela Nadala i osvojio turnir u Majamiju, a posle prikazane igre večeras, možemo samo da kažemo: Svaka čast, Nole!

Prvi set Novak je dobio rezultatom 6:3 i na taj nači stavio do znanja Špancu da mu neće biti lako. Sjajnom igrom i mentalnom snagom, Nole je i drugi set dobio relativno brzo rezultatom, takođe rezultatom 6:3.

Brzom i agresivnom igrom, Nole je sebi obezbedio drugu titulu na ATP turniru od početka godine, a četvrtu u Majamiju. Nadal od samog starta meča nije imao nijednu priliku da oduzme protivniku servis, dok je Novak svoje šanse odmah iskoristio i lagano priveo meč kraju u svoju korist.

Ovo je bio 40. međusobni susret dva najbolja igrača na svetu i 18. pobeda Novaka Đokovića. Nakon završenog meča, Nole se zahvalio Nadalu na dobroj igri i izjavio kako mu je Majami jedan od omiljenijih turnira.

Autor: J.B.
Foto: Guliver/Getty Images

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>