Region

Svet

Emilija Kežman: Mateja mi ne da alimentaciju koju tražim, nije ispalo kako sam ja očekivala!

Mateja i Emilija Kežman juče su trebali da se sastanu u Prvom opštinskom sudu kako bi se dogovorili oko alimentacije, iako je objavljeno da je suđenje odloženo zbog nestanka struje, još uvek zakonita supruga bivšeg fudbalera tvrdi kako je razlog alimentacija oko koje ne mogu da se dogovore.

Emilija Kežman: Mateja mi ne da alimentaciju koju tražim, nije ispalo kako sam ja očekivala!



Mateja Kežman nije mogao da se razvede jer je nestala struja u sudu!
Mateja Kežman i nejgova još uvek zakonita supruga Emilija pojavili su se u sudu sa svojim advokatima, iako su trebali da se konačno dogovore oko alimentacije za decu, do toga nije došlo, jer bivši fudbaler ne želi da pristane na sumu koja se od njega zahteva.

"Suđenje je odloženo jer nismo mogli da se dogovorimo oko sume za alimentaciju koju sam tražila, tako da ćemo se ponovo videti na sledećm ročištu koji je zakazan u maju. Nije ispalo kako sam ja očekivala", rekla je Emilija.

Mateja, inače  svojoj bivšoj supruzi mesečno plaća oko 90.000 dinara kao alimentaciju za njihovo troje dece. Po izlasku iz sudnice Mateja nije bio raspoložen za priču, samo je kratko prokomentarisao: "Ne smem ništa da kažem, žao mi je". Nakon toga uputio se ka svojoj kući, kod devojke Marije i  sina Filimona, a Emilija je otišla kod svoje dece.

Autor: J.B.
Izvor: Kurir-info.rs
Foto: Dimitrije Goll

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>