Region

Svet

Soraja Vučelić najavljuje kontratužbu: Zahtevaću da suđenje sa Stanijom bude javno

Soraja Vučelić i Stanija Dobrojević su ovih dana u žiži javnosti obzirom da već duže vreme ispoljavaju međusobnu netrpeljivost. Sve se vrti oko Sorajinog druga Matije, a starleta sada traži da suđenje bude javno.

Soraja Vučelić najavljuje kontratužbu: Zahtevaću da suđenje sa Stanijom bude javno



Stanija Dobrojević podnela tužbu protiv Soraje Vučelić: Odlučila sam da presavijem tabak!
Popularne starlete će verbalni okršaj rešiti na sudu, a prva je tužbu podnela Stanija Dobrojević. I dok je Matija prvo potvrdio da je Stanija u pravu sa svojim izjavama te demantovao Sorajine reči da ga je oralno zadovoljavala, usledio je preokret pa se i Soraja umešala sa svojim dokazima u kojima je opet Matija imao presudnu ulogu. U njenom slučaju je bio protiv Stanije...

Stanija Dobrojević na meti manipulacija! Matija demantovao Soraju: Izmišlja jer je luda i mrzi Staniju! (Video)
Zato je Stanija, već smo pisali na našem portalu, odlučila da stavi tačku na celu priču pa je, osim protiv Soraje, nameravala da pokrene tužbu i protiv Matije. Ipak, predomislila se navodeći da je sve to Sorajinih ruku delo i da je Matija kao ona žrtva izrežiranog scenarija. A kao posledica priče stiže i kontratužba Soraje Vučelić...

"Zahtevaću da suđenje bude javno kako bi svi čuli šta imam da kažem. Matija će se pojaviti na sudu, ali kao moj svedok, a ne kao Stanijin. Čuvam sve njegove poruke u telefonu, a kojima se dokazuje da je sve što sam izjavila istina. Za sve što kažem ili uradim, posedujem dokaze", rekla je Soraja za "Blic".

Matija se, ipak, ne slaže s tim. "Ma kakav sud. Ne pada mi na pamet da se pojavljujem i neću biti ničiji svedok. Te dečje bolesti moraju da reše njih dve, a mene neka zaobiđu", rekao je za "Blic".

Autor: B.B.
Foto: Facebook/Soraja Jedini Privatni Vucelic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>