Region

Svet

Stanija Dobrojević na meti manipulacija! Matija demantovao Soraju: Izmišlja jer je luda i mrzi Staniju! (Video)

Nakon što je Soraja Vučelić rekla kako je Stanija Dobrojević oralno zadovoljavala njenog druga Matiju, pojavio se snimak telefonskog razgovora u kome je pomenuti drug demantovao da je do toga došlo, a za sve optužio Soraju.

Stanija Dobrojević na meti manipulacija! Matija demantovao Soraju: Izmišlja jer je luda i mrzi Staniju! (Video)



Stanija Dobrojević Dan žena provela u Banjaluci: Srećna sam što su me sjajno dočekali! (Foto)
Soraja je iznela detalje u kojima je spomenula kako je Stanija Dobrojević oralno zadovoljavala njenog druga Matiju. Međutim, Stanija je u telefonskom razgovoru sa Matijom, koje je pored svega dobar prijatelj njenog bivšeg dečka, otkrila da je u pitanju izmišljotina. Sve je demantovao i sam Matija uz objašnjenje da je Soraja sve "izmislila jer je luda i jer mrzi Staniju".

Soraju Vučelić progoni manijak: Osim mene niko te neće imati, bićeš moja ili božija!
Iz Stanijine PR službe poručili su da je Sorajin jedini cilj u celoj priči da sebi stvori malo medijskog prostora, a da je od Stanije čeka samo tužba i ništa više. Međutim, starleta nije mogla, a da ne obavi poziv upućen Matiji, ali je on od samog početka razgovora demantovao da ima ikakve veze sa tim izjavama i svu krivicu pripisao Soraji.

"Da li si ti normalna? Da li misliš da bih ja to ikada rekao u životu?", rekao je izvesni Matija, a sem toga pozvao se i na svog prijatelja Milana koji je bio Stanijin dečko. Vidno potrešena Stanija nastavila je razgovor, a Matija je u nastavku objašnjavao starleti da nema ništa protiv nje, kao i da je Soraja sve izmislila jer je ljuta na njega, a jer mrzi Dobrojevićevu i povrh svega, jer je luda. Na kraju, Stanija je objasnila da će Soraju tužiti, a da će sa Matijom sve rešiti kada se budu videli.



Autor: M.P.
Foto: Facebook/Stanija Dobrojević

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>